Militair Nathaly praat over dat ze slachtoffer is van seksueel geweld

Militair Nathaly praat over dat ze slachtoffer is van seksueel geweld

Via WhatsApp worden niet alleen de leuke vakantiefoto's met opa en oma gedeeld, maar gaan er ook video's en foto's rond die niet op een illegale manier zijn verkregen of die helemaal nooit het massale daglicht zouden mogen zien. We bedoelen daarmee beelden die gemaakt zijn voor één paar ogen in een spannende bui, maar die dan later dan toch zijn gedeeld. Bijvoorbeeld om wraak te nemen.

Om dit moment gaan er beelden rond van een dame die onder andere een trucje doet met een blikje en in een andere video niet weet dat ze gefilmd wordt terwijl er een bezem naar binnen geschoven wordt. Ook van deze beelden is het absoluut niet de bedoeling dat deze rond worden gestuurd. De dame in de video is de Nederlandse militair Nathaly en zij heeft een video opgenomen dat ze het slachtoffer is van seksueel geweld.

Een wijze les voor mensen die dergelijke video's en foto's maken en sturen naar mensen die ze eigenlijk niet goed kennen. Maar hopelijk ook voor mensen die daadwerkelijk op deze manier het leven van andere mensen verpesten. Maar is Nederland he, 40 uur schoffelen en op naar het volgende slachtoffer. Via Nathalya.

Nathalya wil toch niet dat verhaal viraal gaat

Je zou denken dat Nathalya deze video met een reden heeft opgenomen en dat is om haar verhaal te vertellen en om andere dames te waarschuwen dat je niet dergelijke video's van jezelf moet delen met mensen die je misschien niet zo goed kent. Dat is dan ook niet helemaal waar, want Nathalya wil dat de video verwijderd wordt.

Ook hebben we van verschillende mensen bericht binnen gekregen dat Nathalya toch geen militair schijnt te zijn. Zo schijnt ze bij de marine en bij de landmacht te zijn ontslagen wegens wangedrag. Deze mensen willen ervoor zorgen dat defensie geen slecht imago oploopt door iemand die niet geschikt is voor dit zware beroep. We hebben daarom de video vervangen door een grote hit van `Captain Jack. (Thumbnail via)

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties