Meneer heeft nogal wat eisen op Tinder

Meneer heeft nogal wat eisen op Tinder

Cindy maakt heel wat mee. Ze is moeder van een tweeling en hartstikke single. Sla je slag als je nog een leuke dame zoekt, zouden we zeggen. Ze is te vinden op Tinder, waar ze nogal aparte mannen tegenkomt. Zoals dit kanspareltje. Hij wil een leuke vrouw om ‘mooie babies mee te maken’. Daarvoor heeft hij wel een eisenpakket van 15 punten.

Deze meneer zoekt bijvoorbeeld iemand die ‘niet eerder bevrucht’ is geweest - dat kan al lastig worden als ze ouder is dan 20, maar goed. Ze mag geen nepwimpers hebben, geen haar extensies dragen, ze moet zich vrouwelijk versieren, ze mag geen paard hebben, geen wielrenfiets hebben, niet beschikken over een motorrijbewijs, geen schaatsfan zijn en zelfs over haar schoenmaat denkt Pietje Precies nog wat te zeggen hebben.

Oproep aan dit losertje: werk je eisenlijst bij. Er is geen vrouw in Nederland die hier aan voldoet en er is ook geen vrouw die zo’n lange eisenlijst aantrekkelijk vindt. Waarschijnlijk woont ‘ie ook nog met z’n moeder en zit hij 24/7 op zolder of in de kelder. Die blijft dus gewoon lekker single. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties