Matten tussen supporters NEC en Vitesse: Man in kritieke toestand aangetroffen

Matten tussen supporters NEC en Vitesse: Man in kritieke toestand aangetroffen

Vandaag staat de pot voetbal tussen NEC en Vitesse op het programma. Normaal gesproken wordt er in het stadion uitgemaakt wie de beste ploeg is, maar supporters van beide clubs hebben waarschijnlijk al een ontmoeting met elkaar gehad.

Zo heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een man aangetroffen die zwaargewond was. De man lag bij een tankstation aan de Dr. C. Lelyweg in Arnhem op de grond. Het gaat om een 18-jarige inwoner van Lent en de politie gaat er vanuit dat de men ernstig mishandeld is. Het schijnt dat supporters van NEC in gevecht waren met supporters van Vitesse. Dat is enorm uit de hand gelopen en daarbij is de zwaargewonde NEC'er achtergelaten. Ook social media gaan ook geruchten dat er bijlen bij betrokken waren en dat zou best weleens kunnen kloppen bij foto's die ook rondgaan op WhatsApp.

Arrestatie in Arnhem

Ook deze beelden gaan rond in verband met het verhaal van de vechtpartij in Arnhem. Duidelijk is dat de politie bezig is om een aantal personen te arresteren in Arnhem. Via WhatsApp (06 590 590 72).

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties