Materiaal om nachtmerries van te krijgen: Parasiet in je neus

Materiaal om nachtmerries van te krijgen: Parasiet in je neus

De allerlaatste Boeing 747-superjumbo heeft de fabriek in het Amerikaanse Everette verlaten. Na de gebruikelijke tests gaat het het iconische toestel naar Atlas Air. De 747 was het eerste vliegtuig ter wereld met twee gangpaden en in 1970 koos het eerste toestel het luchtruim. De productie begon in 1967 en er zijn in totaal 1574 toestellen van dit type gemaakt.

Als je in de Amerikaanse plaats Seattle bent zeker even een bezoekje aan de fabriek in Everett inplannen, want je kunt gewoon een tour krijgen door de fabriek waar je mensen ziet sleutelen aan vliegtuigen. Maar het toestel is vergeleken met andere toestellen heel duur om te vliegen. Wel heeft het toestel ervoor gezorgd dat vliegen voor een heel breed publiek bereikbaar werd.

En dat mensen makkelijker naar alle uithoeken van de aarde kunnen uitzwerven heeft wel een ander klein nadeel. We komen in contact met dingen waar je goed buiten van kunt. Bijvoorbeeld een parasiet meenemen uit het buitenland. Zeker als deze in je neus zit is dat iets wat je niet wilt. Deze man heeft er last van en iemand probeert deze eruit te halen. Ze kan de parasiet er niet zo in één keer uitrekken, want dan breekt het beest en afzonderlijke delen kunnen weer aangroeien. Materiaal om nachtmerries van te krijgen. Slaap lekker. Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties