Manager Mart Hoogkamer is piswoest, want betrapt bekende acteur met 17-jarige dochter

Manager Mart Hoogkamer is piswoest, want betrapt bekende acteur met 17-jarige dochter

Je zou denken als bekende Nederlander dat je wel echt checkt of iemand wel echt 18 is, maar daar is het volgende verhaal. Robbert Schipper, de manager van Mart Hoogkamer, is piswoest op acteur Mark van Eeuwen. Tijdens de afterparty van de Toppers zag Robbert dat de acteur met zijn 17-jarige dochter aan het praten was. Sterker nog, de acteur zou zijn dochter mee naar huis hebben gevraagd.

De dochter van Robert Schipper was aanwezig op de afterparty van de Toppers. Acteur Mark van Eeuwen vroeg naar haar leeftijd en het meisje antwoordde dat ze 17 is. Mark gaf daarop het antwoord dat ze oud genoeg is om zelf te kiezen en vervolgens vroeg hij of ze met hem naar huis wilde gaan.

De manager van Mart Hoogkamer gaf als tip aan Mark om in het vervolg ook even te vragen wie haar vader is, want hij is boos. Hij deed via een uitgelekte DM de belofte dat hij Mark van Eeuwen op gaat zoeken. Waarschijnlijk gaat dit niet een gezellig gesprek met zijn 'schoonzoon' worden. Via en thumbnail via BSR Agency/Sven Hoogerhuis.

Via Insta Yvonne Coldeweijer.
Via Insta Yvonne Coldeweijer.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties