Man in Miami wil Road Rage winnen door vanuit auto op 'tegenstander' te schieten

Man in Miami wil Road Rage winnen door vanuit auto op 'tegenstander' te schieten

Dashcam video genomen op de Interstate 95 in Miami en in die video zien we eigenlijk Russische taferelen. Wat we hebben begrepen is dat de beelden op 21 juni 2021 genomen zijn rond 7.00 uur in de ochtend. Eric Popper is de man met wie we meerijden. De man is een inspecteur van de brandweer van Miami Beach.

Onderweg krijgt hij het aan de stok met een andere automobilist. Het vermoeden is dat Popper deze auto heeft afgesneden. De andere chauffeur besluit om op zijn claxon te drukken, doet gebaren met zijn hand en begint met bumperkleven.

Popper heeft daar weer geen zin in en haalt uit een opbergruimte in zijn auto een pistool tevoorschijn. De andere chauffeur reed op een gegeven moment langs de rechterkant van Popper en dat was het moment dat de boze man eventjes 11 keer schoot op de andere chauffeur.

Popper heeft zichzelf aangegeven bij de politie en heeft ook ontslag genomen bij de brandweer. Ook heeft hij deze dashcam video ingeleverd als bewijs. Hij moet nu wachten wat voor straf hij krijgt voor dit 'Wilde Westen' ritje. Video via Andy Slater.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties