Man aangevallen door pitbull en dat ziet er niet goed uit

Man aangevallen door pitbull en dat ziet er niet goed uit

Hier een gevalletje: ‘Oh, dat doet ‘ie thuis nou nooit’. Een pitbull die een man aanvalt. We missen de context van het filmpje maar het ziet er wel serieus uit. Dit filmpje bevat schokkende beelden, dus als je een zwakke maag hebt kun je ‘m beter even overslaan. Deze meneer hier mag straks naar de dokter om zich te laten verbinden en de wonden schoon te spoelen. De pitbull des huizes heeft hem namelijk te grazen genomen.

Onderhand zijn we hier in Nederland bezig om een cursus verplicht te maken voor eigenaars van dit soort honden. Normaal gesproken zijn we niet zo van de linkse clubs, maar als je dit filmpje ziet, klinkt dat niet eens als een slecht idee. De hond trekt en scheurt flink aan de man, en hij zit al helemaal onder het bloed. Omstanders proberen de hond te kalmeren, maar dat lukt niet echt.

Hoe het is afgelopen, weten we niet. Maar we weten wel dat deze meneer hier waarschijnlijk een tijdje van bij moet komen. Waarschijnlijk wordt de volgende hond van deze familie een chihuahua. Hoewel die ook kunnen bijten en blaffen, natuurlijk. Let op, schokkende beelden.

Man aangevallen door pitbull en dat ziet er niet goed uit
Even op het plaatje klikken om de video te bekijken. Let op, beelden zijn schokkend.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties