LOL! Stefan van StukTV heeft "Nederland Kampioen Qatar 2022" tattoo

LOL! Stefan van StukTV heeft "Nederland Kampioen Qatar 2022" tattoo

Een Wereldkampioenschap voetbal in november is een beetje raar, maar we merken online dat het steeds meer begint te leven. Het lijkt ook wel een beetje alsof je er niet van mag genieten, omdat tijdens het bouwen van de stadions enorm veel bouwvakkers het loodje hebben gelegd door hele slechte omstandigheden. Maar aangezien sommige Nederlanders zich laten provoceren door een klein clubje mensen die gaan demonstreren op een voor de hand liggende plaats, moeten we daar misschien niet te zwaar aan tillen.

Vandaag om 17.00 uur staat de volgende pot van het Nederlands Elftal op het programma tegen Ecuador in het Khalifa International Stadium. Een iemand is ervan overtuigd dat Oranje alles gaat winnen dit WK en dat is Stefan Jurriens van StukTV.

StukTV was gisteravond te gast in het SLAM!-programma Het Avondcircus en het radioteam mocht bepalen welke tattoo Stefan zou krijgen. En dat werd dus een tattoo met de tekst "Nederland Kampioen Qatar 2022" op zijn bovenbeen. Nu maar hard hopen dat oranje WK Kampioen wordt. Via Slam!.

Nu maar hopen dat Oranje wereldkampioen wordt

LOL! Stefan van StukTV heeft "Nederland Kampioen Qatar 2022" tattoo
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties