Live stream finale UEFA Conference League tussen AS Roma en Feyenoord

Live stream finale UEFA Conference League tussen AS Roma en Feyenoord

Een spannende dag vandaag voor Feyenoord, maar toch ook zeker voor het Nederlandse voetbal. Vanavond staat in de Albanese stad Tirana namelijk de Conference League-finale tussen AS Roma en Feyenoord op het programma. Beide teams gaan vanaf 21.00 uur strijden wie de eerste winnaar gaat worden van het nieuwe Europese bekertoernooi.

Grote kans dat je vandaag niet in het Air Albania stadion zit om alles live mee te maken en misschien ben je zelfs niet thuis om de wedstrijd te bekijken op je 65 inch televisie, maar daar hebben wij een oplossing voor. Op deze pagina kun je namelijk ook de livestream bekijken en dat is weer handig voor als je onderweg bent naar de Hofpleinfontein in Rotterdam om te gaan zwemmen als Feyenoord de finale wint.

Livestream Conference League finale: AS Roma vs Feyenoord

Feyenoord: De weg naar de finale

De mensen in Rotterdam en omstreken hebben er eventjes op moeten wachten. maar na meer dan 20 jaar staat Feyenoord weer in een Europese finale. En natuurlijk wil je een beetje in de sfeer komen. Dat kan met dit overzicht van de Europese campagne van Feyenoord met alle wedstrijden, interviews en reportages.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties