Levensgevaarlijk: "Milieuactivist" draait wielbout los bij Hart voor auto's in Assen

Levensgevaarlijk: "Milieuactivist" draait wielbout los bij Hart voor auto's in Assen

Afgelopen zondag was dus het evenement Hart voor auto's in Assen en daar was natuurlijk enorm veel te beleven en te zien op het gebied van auto's. Bijvoorbeeld het deukje in het ego van Dutch Performante, die in zijn Lamborghini zoek werd gereden door een Honda Civic met de naam Goldy. Niet alleen maar mooie momenten en dat bleek wel op de parkeerplaats.

Zo'n 80 auto's zijn beschadigd op het parkeerterrein en de geruchten gaan dat dit een actie is geweest van een "milieuactivist". Zo zijn er auto's bekrast, water in tanks gegoten en wielbouten losgedraaid. Levensgevaarlijk dus! We hebben twee video's binnen gekregen via WhatsApp (06 590 590 72) van verschillende auto's. Op de eerste video schijnt de milieuactivist aan het werk te zijn en in de tweede video zie je wat je kan overkomen als je een losse wielbout hebt.

Op een volgende evenement met auto's zullen er drones vliegen boven de parkeerplaats en voor de mensen die op Hart voor auto's schade hebben ondervonden zijn er twee bedrijven die gedupeerden willen helpen met hun schade.

Update: Het eerste gedeelte van de video schijnt toch anders in elkaar te zitten, want deze persoon had juist gehoord wat voor zaken er allemaal waren uitgehaald op de parkeerplaats en controleerde of de wielbouten nog vast zaten.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties