Leden drugskartel gooien lid van rivaliserende bende geboeid in zee

Leden drugskartel gooien lid van rivaliserende bende geboeid in zee

Er was een tijd dat de term Snuff-film wel rondging, maar dat je het niet kon voorstellen dat dergelijke video's gemaakt werden. Een snuff-film is namelijk een film met daarin als climax een echte moord en de handeling die het leven van het slachtoffer beëindigt is bedoeld om te voldoen aan de behoefte van de potentiële kijkers van de film De term was ook een tijdje populair door 8MM, een Amerikaanse thriller uit 1999.

Met de komst van het internet zijn er verschillende plekken op het internet waar je zulke films kunt bekijken, al dan niet in scene gezet of levensecht. Want op sommige plekken op onze aardbol is een mensenleven niet zoveel waard. We hebben het dan niet alleen over een periode in de grote zandbak waar onthoofdingen dagelijks werden gedaan, maar ook de gruweldaden die drugskartels doen om een boodschap af te geven en te laten zien dat zij in een bepaald gebied de baas zijn.

Zo doken er deze maand nog gruwelijke beelden op van Mexicaanse jongeren die vermist waren, maar op de beelden was te zien hoe ze ongeveer aan hun einde zijn gekomen. Op social media gaat er nu weer een gruwelijke video rond. In deze video is een man te zien die vast geboeid is en op een gegeven moment van boord van het bootje wordt gegooid. Het schijnt volgens berichten op het internet ook te gaan om iemand van een rivaliserende bende en dus ook een boodschap aan deze bende. Let op, beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Leden drugskartel gooien lid van rivaliserende bende geboeid in zee
Op het plaatje klikken om de video te bekijken. Let op, schokkende beelden
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties