Laura Pausini presenteert het Songfestival en dat ziet er goed uit

Laura Pausini presenteert het Songfestival en dat ziet er goed uit

Je hebt het misschien al een beetje gemerkt aan de berichten in de media, maar deze week staat dus in het teken van het Eurovisie Songfestival Op dinsdagavond was de eerste halve finale en S10, de Nederlandse inzending, is door naar de finale van afgelopen zaterdag.

Maar kijkers naar deze finale hebben wederom kennis gemaakt met een andere dame die je wellicht nog wel kent van de hit La Solitudine, wat vertaald in het Nederlands 'de eenzaamheid' betekent. Het nummer werd uitgebracht in februari 1993 en de destijds 18-jarige Laura Pausini haalde met het nummer de eerste plaats in de hitlijsten van Italië, Nederland en Vlaanderen. Verder haalde het nummer ook in Frankrijk de hitlijsten. Bij de wat oudere lezers gaat er waarschijnlijk zeker een belletje rinkelen.

18-jarige Laura zingt La Solitudine

Inmiddels is Laura Pausini 47 jaar en zal zij op 16 mei 48 worden. Buiten dat feit is een ander feit dat ze er nog steeds uitziet als een heerlijke vrouw. Goede keus dus om haar het Songfestival te laten presenteren, want op zeker dat dit de kijkcijfers ten goede komt. We hebben alvast wat Laura Pausini voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je naar zit te kijken tijdens de tweede halve finale en de finale. De winnaar staat waarschijnlijk al vast in de vorm van Oekraine, maar dat zal geen verrassing zijn.

Instagram Picca's van Laura Pausini

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties