Jona uit Lang Leve de Liefde omgekomen bij verkeersongeluk in Oosterwold

Jona uit Lang Leve de Liefde omgekomen bij verkeersongeluk in Oosterwold

Als we het hebben over de publiekslieveling uit het programma Lang Leve de Liefde, dan hebben we het zeker over Jona Oosterveld. Maar we hebben verschrikkelijk nieuws te melden over Jona, want hij is vannacht omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeluk in Oosterwold in Friesland.

Jona (27) deed in december vorig jaar mee aan Lang Leve de Liefde en hij groeide uit tot een publiekslieveling. Hij stal de harten van de vele kijkers met zijn droge humor. Een van zijn uitspraken was: 'Als er geen bier is, dan wel Berenburg. Lekker Man!'.

Het ongeluk waarbij Jona en nog een andere man om het leven zijn gekomen, gebeurde iets na middernacht op de N919 ter hoogte van het Friese dorp Oosterwolde. Daar vloog een auto uit de bocht. Die kwam vervolgens met hoge snelheid tot stilstand tegen een boom.

Politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse, maar alle hulp mocht niet meer baten voor Jona en een 26-jarige man uit Veendam (Groningen). De bestuurder van de auto, een 32-jarige man uit Oosterwolde, is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: "Ligt het al opgebaard?"

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: 'Een kopje thee, majesteit?'

Compilatie van video's van Jona uit Lang Leve de Liefde

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties