Johan Derksen fel tegen Mark Rutte: 'Ik vind dat je gefaald hebt'

Johan Derksen fel tegen Mark Rutte: 'Ik vind dat je gefaald hebt'

Morgen is het 15 maart en kun je naar de stembus om te stemmen. En dus struikelen politici over elkaar in de media om hun mening te verkondigen en zo hopelijk stemmen binnen te halen. Het programma Vandaag Inside kun je vergelijken met de Nederlandse huiskamer buiten de Amsterdamse Grachtengordel en waar dus ook belangrijke stemmen zijn te halen, dus schuiven daar ook politici aan. Tenminste als ze durven.

Gisteravond was het de beurt aan VVD-leider Rutte om aan tafel te zitten en Johan Derksen was fel tegen Rutte. Het gesprek ging over de gaswinning in Groningen en Rutte erkende dat er fouten zijn gemaakt, maar benadrukte dat er ook veel goed gaat. De tafelgenoten Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee waren het niet met hem eens. Johan zei: "Na Groningen kon je niet meer blijven, na zo’n rapport blijft alleen de dictator van een bananenrepubliek zitten".

Natuurlijk ging Rutte niet met lege handen naar huis, maar kreeg hij de bekende helm met slaapkamerspeeltje cadeau. Inderdaad, de helm die Van der Gijp kreeg van Sinterklaas om zijn dolle duik avonden nog leuker te maken. Ook wisten de heren bij Rutte te ontfutselen dat hij weleens van bil is gegaan.

Johan fel tegen Mark Rutte: 'Ik vind dat je gefaald hebt'

Applaus in de studio: Mark Rutte is van bil gegaan

Mark Rutte vergist zich in naam Job Knoester

Mark Rutte ontvangt helm met slaapkamerspeeltje

In de Wandelgangen met Mark Rutte

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties