Jammer voor je joh, want wielrenster Puck Moonen is smoorverliefd op Britse oud-autocoureur

Jammer voor je joh, want wielrenster Puck Moonen is smoorverliefd op Britse oud-autocoureur

Dus jij bent nog steeds keihard op je fiets aan het oefenen om zo snel mogelijk te rijden, zodat je een keertje wielrenster Puck Moonen tegen het lijf fiets en dan een beetje kunt flexen dat jullie raakvlakken hebben? Nou, dan hebben we slecht nieuws voor je, want Puck is geen single meer. De 26-jarige wielrenster is namelijk smoorverliefd op de Britse oud-autocoureur Callan O’Keeffe en heel Instagram en daarbuiten mag het weten.

De in Zuid-Afrika geboren O’Keeffe (26) was in 2016 het jongste lid van het Red Bull Junior Team en gold destijds als veelbelovend nieuw talent. De afgelopen jaren racete hij echter nauwelijks en vandaag de dag traint hij met een eigen bedrijf andere coureurs om zo snel mogelijk te gaan op het circuit.

Puck, met 731.000 volgers toch ook een echte 'influencer', had eerder bijna vier jaar een relatie met de Belgische wielrenner Eli Iserbyt. Na de breuk met Eli trok ze in bij haar ouders en later kwam ze samen met voormalig wereldkampioen BMX Twan van Gendt, met zie ze ook een huis kocht. Nu moet je als volgend vriendje niet alleen snel kunnen fietsen, maar als volgend vriendje dus ook enorm snel kunnen rijden op het circuit. Succes!

Meer picca's van Puck Moonen

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties