Jade Anna niet trouw aan Gio: Zou vreemd zijn gegaan met zoon van Wendy van Dijk

Jade Anna niet trouw aan Gio: Zou vreemd zijn gegaan met zoon van Wendy van Dijk

Het zit Youtuber Gio Latooy ook niet echt mee in de liefde. Aan dure auto's en mooie huizen geen gebrek, maar de dames lijken alleen bij hem te willen zijn om zelf ook een mooie influencer-carriere te kickstarten. Tenminste dat beweren boze tongen over zijn ex-vriendin Juultje Tieleman en ook twijfelen mensen aan de oprechtheid van zijn nieuwe ex Jade Anna.

Op 8 december plaatste het tweetal een video dat ze niet meer samen waren en dat nieuws sloeg in Nederland echt in als een bom. Nederland staat letterlijk in brand, maar we maken ons meer druk over de breuk tussen Gio en Jade Anna.

In de vlogs van Gio is te zien dat de breuk hem heel veel doet en waarschijnlijk ook niet echt zijn idee was. Dat zou ook wel kunnen kloppen, want Yvonne Coldeweijer gooide vandaag wat Juice op het toch al brandende vuurtje. Zo zou Jade 10 maanden geleden vreemd zijn gegaan met Sem van Dijk, de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé.

En Jade zou afgelopen maand in een club in Rotterdam ook gezoend hebben met drie jongens op één avond. Een van de jongens van deze dolle avond zou het fashion model Stan Lucas zijn geweest. Sowieso hoeft Jade Anna het niet koud te hebben tussen de lakens, want Gio liet in een van zijn video's ook weten dat er hongerige voetballers in haar DM sliden. Lil Kleine 'liked' ook haar foto's, zou hij ook in haar DM zijn geslide?

Gio probeert zijn liefdesverdriet ondertussen te verwerken met het kopen van een Porsche. Kortom, ben je weer even helemaal op de hoogte betreffende het showbizz-nieuws wat Nederland echt bezig houdt. Via.

Jade Anna niet trouw aan Gio...

Via Instagram lifeofyvonne
Via Instagram lifeofyvonne
Via Instagram lifeofyvonne
Via Instagram lifeofyvonne

Awkward: Gio en Jade Anna zien elkaar voor het eerst na de break-up

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties