Influencer Dutch Performante geeft goede voorbeeld en wordt met 250 km/u van de weg gehaald

Influencer Dutch Performante geeft goede voorbeeld en wordt met 250 km/u van de weg gehaald

Multimiljonair Chahid Charrack is op social media beter bekend als Dutch Performante, wat natuurlijk een verwijzing is naar zijn Lamborghini van zo'n 320.000 euro. Toch moet de 32-jarige Chahid het de komende dagen even zonder zijn mooie auto doen.

Hij werd namelijk afgelopen nacht op de A28 tussen Assen en Beilen door de politie aan de kant gezet en dat had er allemaal mee te maken dat hij met een gangetje van 250 kilometer per uur aan het scheuren was. Omdat Dutch Performante zijn rijbewijs niet bij zich had moest hij de auto laten staan. De peperdure Lamborghini werd door de politie voorzichtig op een trailer gezet en daarna naar het politiebureau van Assen gebracht.

Chahid laat in zijn Stories op Instagram geloven dat hij aankomende week zijn rijbewijs moet laten zien en dat daarmee de kous af is. Waarschijnlijk is dat nodig om zijn auto terug te krijgen, maar of dat voor zijn rijbewijs geldt is nog meer de vraag. Na een meetcorrectie reed hij 96 kilometer per uur te hard. Of officier van justitie beslist daarom later of hij zijn rijbewijs terug zal krijgen en wat voor straf er verder zal volgen. Zal Chahid waarschijnlijk niet zoveel kunnen schelen, want nu kan iemand anders hem overal heenrijden. En hij heeft een mooi verhaal voor op social media. Via.

Update van Dutch Performante: Geloof niet altijd alles

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties