Het fragment van verslaggever Ted Kravitz waardoor Max Verstappen Sky Sports boycot

Het fragment van verslaggever Ted Kravitz waardoor Max Verstappen Sky Sports boycot

Veel mensen roepen dat de Grand Prix van Mexico saai was, maar is dat wel zo? Een Hamilton die op een tweede plek na Verstappen rijdt en het Mercedes team dat vol trapt in verkeerde communicatie van Red Bull en denkt dat Max Verstappen nog een stop gaat maken. Gewoon een heerlijk avondje race kijken en Mad Max die ook nog eens het record van 14 overwinningen in één seizoen op zijn naam schrijft. Toch is er buiten het racen wel wat aan de hand tussen Sky Sports en Red Bull en tijdens de persconferentie na de race gaf Max Verstappen tekst en uitleg.

De coureur van Red Bull Racing besloot afgelopen weekend in Mexico de Britse, Duitse en Italiaanse tak van de tv-zender niet te woord te staan na opmerkingen van verslaggever Ted Kravitz in Austin.

Max legt uit dat er al het hele jaar wordt gestookt en ze niet respectvol zijn. Zeker één persoon in het bijzonder, doelde Verstappen op Kravitz. Zo zei de Britse verslaggever dat Lewis Hamilton in Abu Dhabi vorig jaar is besloten van zijn achtste titel door Verstappen. Ook zei hij dat de Nederlander er maar niet in slaag om op normale wijze kampioen te worden.

Verstappen pikt het niet langer dat de tv-zender respectloos is tegen hem: "Op een gegeven moment is het genoeg geweest. Dan accepteer ik het niet meer. Je kan niet in het verleden blijven leven. De sfeer op social media is giftig. Als je dan dit soort uitspraken doet op televisie, maak je het alleen maar erger. Ik tolereer het nu niet meer en heb besloten ze niet meer te woord te staan.".

Max Verstappen legt uit waarom hij het partijdige Sky Sports boycot

Het fragment van verslaggever Ted Kravitz in Austin

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties