Held zonder cape redt leven van 5-jarige na val van 12e verdieping in Jakoetsk

Held zonder cape redt leven van 5-jarige na val van 12e verdieping in Jakoetsk

Jakoetsk is de hoofdstad van Ruslands grootste autonome republiek Jakoetië. Wij verzinnen die onzin ook niet, zijn echt harde feiten. Tevens is Jakoetsk de plek waar onlangs toch wel iets bizars gebeurde. Een kind viel daar namelijk uit een flatgebouw.

Het 5-jarige ventje viel van de 12e verdieping naar beneden. Doorgaans vertel je zoiets niet na en dat had waarschijnlijk ook in dit geval opgegaan, maar omstanders wisten met gevaar voor eigen leven in te grijpen.

Twee mannen die bezig waren met een kleed deden een dappere poging, maar de gene die het meeste succesvol was is de man in het zwarte t-shirt. Hij weet het kind een soort van op te vangen waardoor het kind de val overleefd.

Toch wel een heldendaad van de man in het zwarte t-shirt, want bij de vangst brak hij een arm. Kleine prijs voor een kinderleven, maar je moet het wel even doen natuurlijk. Zowel hij als het kind zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Volgens de politie die onderzoek deed naar het vooral was het kind alleen thuis en tijdens het spelen uit het raam gevallen.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties