Grote kans dat Alex Soze keihard kapot gaat in Qatar

Grote kans dat Alex Soze keihard kapot gaat in Qatar

Sinterklaas zei het zo mooi in de uitzending van De Oranjewinter: 'Een hersencel minder en ze schijten het hele tapijt onder'. En velen van jullie zijn van mening dat de Nederlandse internetsensatie Alex Soze daar ook onder valt. Ook veel roepende mensen op internet zeggen dat je deze bosvrucht geen aandacht moet geven, maar als we alleen naar onze statistieken kijken en schatten wat hij zelf plus wat anderen over hem schrijven, dan heeft deze man echt het bereik op social media van een A-klasse bekende Nederlander.

En Alex heeft het idee opgevat dat hij nodig is in Qatar. Om de boel even op te schudden, zoals alleen 'Alex Soze' dat kan. En dat kan natuurlijk alleen maar spektakel opleveren, want de politie in Qatar schijnt helemaal niet zo aardig te zijn en zitten dus helemaal niet te wachten op een bijdehante "Alles kan kapot" Alex, dus grote kans dat Alex in Qatar kapot gaat.

Zo was Alex een crowdfunding-actie gestart die wel aardig liep, maar het benodigde bedrag van 5000 euro was nog niet gehaald. Alex wil zo graag naar Qatar toe, dat hij heeft besloten om sowieso te gaan. Grote kans dus dat je tijdens de wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Argentinië ineens Alex Soze over het veld ziet rennen in een regenboogonderbroek met de tekst "Alles kan kapot ush". Tsja, dat wil je natuurlijk wel zien, toch? Via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties