Geweldige boordradio van Max Verstappen die snelste ronde wil pakken tijdens GP van Spanje

Geweldige boordradio van Max Verstappen die snelste ronde wil pakken tijdens GP van Spanje

Max Verstappen en zijn Red Bull auto hebben echt vleugels op dit moment en gisteren tijdens de Grand Prix van Spanje was dan ook duidelijk te zien hoe oppermachtig Mad Max is. Zijn teamgenoot Perez had zaterdag een mislukte kwalificatie, dus het was al zeker Max ging op punten al flink uitlopen op de Mexicaan. Eigenlijk had Max het puntje voor snelste raceronde helemaal niet nodig, maar je bent een sportman die alles wil winnen, of je bent het niet. Max is dat dus wel en wilde dus ook met de volle 26 punten naar huis gaan.

Wel was er op de boordradio wat gesteggel te horen tussen Max en zijn engineer, want de coureur had al drie waarschuwingen voor het overschrijden van baanlimieten aan zijn broek hangen. Maar het verschil naar de nummer 2 was zo groot dat Max wel een risico durfde te nemen en dat leverde geweldige boordradio op. Via.

De afstand tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton tijdens GP van Spanje is groot

Max Verstappen speelt taxi voor Martin Garrix na GP van Spanje

Max Verstappen had na 66 rondjes met snelheden tot 350 kilometer per uur nog niet genoeg auto gereden en speelde na de GP van Spanje taxi voor Martin Garrix. En in deze Porsche hield Max zich wel aan de maximum snelheid op de weg.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties