Getatoeëerde Danielle doet ook aan 'lichaamsmodificatie': 'Mijn kinderen worden gepest'

Getatoeëerde Danielle doet ook aan 'lichaamsmodificatie': 'Mijn kinderen worden gepest'

Het lichaam van de Nederlandse Daniëlle (30) stond al vol met tattoo's, maar sinds kort doet ze ook aan “lichaamsmodificatie” en heeft de keuze gemaakt om onder meer haar neus te laten amputeren. Zelf noemt Daniëlle het een hobby, maar wel eentje met een keerzijde. Zo worden haar kinderen gepest door haar uiterlijk.

Daniëlle liet haar eerste tattoo zetten toen ze 17 was. Twee vleugels boven haar billen, wat toen in de mode was. De vrouw uit Breda raakte al snel verslaafd aan de inktnaald en weet intussen niet meer hoeveel tatoeages ze in totaal heeft laten zetten. Eigenlijk is haar lichaam één grote tattoo.

Sinds dit jaar is Daniëlle nog een stapje verder gegaan en doet ze ook aan lichaamsmodificatie, zoals het opzettelijk veranderen van haar anatomie of fysieke uiterlijk. Zo heeft ze enkele weken geleden nog haar neus heeft laten amputeren, maar ze heeft ook al haaientanden en een gespleten zwarte ding. Daniëlle wil een eigen identiteit creëren en wil er zeker niet zo uitzien als de rest van de samenleving. En wat dat betreft is ze aardig geslaagd.

Niet iedereen is overigens een fan van haar uiterlijk, want ze kan volgens eigen zeggen niet zo maar over straat of even uit gaan eten, zonder dat mensen haar nakijken en zelfs na haar schreeuwen. Ook door haar uiterlijk zou ze op dit moment zelfs geen nieuwe huurwoning kunnen krijgen.

Haar familie is ook niet zo fan van haar uiterlijk en de meeste hebben dan ook al het contact met haar verbroken. Het ergste is toch wel dat haar twee kinderen, van zes en negen jaar, worden gepest op school door het uiterlijk van hun moeder. Moeder mag dan wel een keuze hebben hoe zij eruit wil zien, maar dit is wel heel erg sneu voor haar kinderen. Via toxii.bodymod.

Foto's van Daniëlle

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties