Gamer chick Corinna Kopf weet met 'Oeps momentje' de aandacht te trekken

Gamer chick Corinna Kopf weet met 'Oeps momentje' de aandacht te trekken

Je kunt vandaag de dag als dame met de rondingen op de juiste plaats je brood op de plank gewoon binnenharken op het internet. Een van de meest lucratieve manier is door het aanmaken van een account op OnlyFans. En een van de dames die je daar kunt bewonderen is Corinna Kopf. En ze weet ook hoe ze de aandacht moet trekken.

Corinna Kopf is groot op op social media, want op bijvoorbeeld haar Instagram en Tik Tok heeft ze echt miljoenen volgers. Op Instagram staat de teller op 6,3 miljoen volgers en op Tik Tok zijn dat er al ruim 4,3. Het zal je dus ook niet verbazen dat Corinna op OnlyFans in de eerste 48 uur 1 miljoen dollar binnen wist te halen.

Maar de truc voor deze mensen is om hun populariteit die ze hebben op Insta en Tik Tok om te zetten naar mensen die ook 25 dollar willen betalen op OnlyFans. Daarom zie je dansjes voorbij komen die gewaagd zijn, maar toch bijna allemaal binnen de regels van het platform vallen.

En zo'n trucje heeft Corinna ook uitgehaald op Twitch. Zo gaat ze nu rond met beelden dat ze tijdens een livestream haar bloesje 'per ongeluk' open had staan. Is natuurlijk expres gedaan, zodat mensen nieuwsgierig zijn naar haar en ook eventueel weleens een maandje veel meer van haar willen zien. Voor de doorgewinterde zolderkamer-handbrommer-fanaten dus absoluut geen spannende beelden, maar voor ons wel een goede reden om Corinna in het zonnetje te zetten.

Instagram foto's van Corinna Kopf

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties