Feyenoord "supporters" tonen weer misselijkmakend spandoek aan adres Berghuis

Feyenoord "supporters" tonen weer misselijkmakend spandoek aan adres Berghuis

Vandaag stond De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax op het programma en zoals bijna altijd zorgt deze wedstrijd voor veel emotie. Zo werd de spelersbus van Ajax vandaag onthaald door supporters van Feyenoord met veel vuurwerk en daarna was er een potje natspuiten door een waterkanon van de ME.

Dat hoort er anno 2021 enigszins toch een beetje bij. Wat er absoluut niet bijhoort zijn de spandoeken die zogenaamde Feyenoord "supporters" denken te moeten maken. Zo hebben we er gisteren eentje gezien met als onderwerp Marco Borsato en de kinderen van voormalig Feyenoord speler Steven Berghuis. En vandaag kon de speler die de club uit Rotterdam inruilde voor Ajax weer een nieuw spandoek bewonderen met de tekst: "Berghuis in een massagraf".

Het tonen van misselijkmakende spandoeken heeft niet bijgedragen aan het tillen van het elftal naar een hoger niveau. Feyenoord verloor in eigen huis met 2-0 van de Amsterdammers. Achteraf waren veel "supporters" misschien wel blij dat de wedstrijd zonder publiek is gespeeld. Wat betreft de spandoeken... Feyenoord kan weer een persbericht de deur uitdoen dat ze afstand nemen van de spandoeken en vervolgens hun hoofd weer als een struisvogel in het zand steken. Of zoals de supporters op de foto zouden zeggen "Wir haben es nicht gewußt". Via.

Feyenoord "supporters" tonen weer misselijkmakend spandoek aan adres Berghuis
Via Twitter/ekte_RTM

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties