Fabiola Volkers trakteert mensen op iets wat ze misschien niet willen zien...

Fabiola Volkers trakteert mensen op iets wat ze misschien niet willen zien...

Black Friday vandaag en natuurlijk doen daar de dames ook aan mee doe een business imperium hebben opgebouwd met behulp van Only Fans. En een bekende realityster in Nederland die een zakcentje probeert te verdienen is Fabiola Volkers, dus probeert deze C-artiest vandaag ook iets te doen om op te vallen en mensen richting haar Only Fans te krijgen. Dus ging Fabiola naar de PC Hoofdstraat in Amsterdam om een jas uit te doen. De mensen achter haar hebben misschien iets gezien wat ze helemaal niet willen zien. Scheelt hen in ieder geval wel een abonnement op Only Fans. Via.

Even hier klikken of op het plaatje om de video te bekijken. Let op, tikkie gewaagd, want Fabiola heeft de cursus blurren nog niet met succes afgelegd.

Bekijk ook: Fabiola geeft glazenwasser goed begin van de dag

Photoshop fail: Fabiola heeft geen knie

Afgelopen week was Fabiola ook in het nieuws met bovenstaande foto. Een Photoshop foutje, want Fabiola heeft geen knie. Ze zou expres deze knie wazig hebben gemaakt, omdat ze drie maanden geleden een auto-ongeluk heeft gehad en keihard met haar knie tegen het dashboard is geklapt. Het been zit nog vol vocht en beweegt daarom moeilijk. Tot zover jullie reporter van de "sterren".

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties