Elly (22): "Ik krijg altijd kramp na 4 uur lang het ouderwetse spelletje tussen de lakens"

Elly (22): "Ik krijg altijd kramp na 4 uur lang het ouderwetse spelletje tussen de lakens"
Elly (22): "Ik krijg altijd kramp na 4 uur lang het ouderwetse spelletje tussen de lakens"

Elly heeft een probleempje

Het lijkt erop dat Elly een probleem heeft waar toch wel een aantal oplossingen voor zijn. Zoals het ouderwetse spelletje tussen de lakens spelen als zijn ouders niet thuis zijn of toch kiezen voor een mooie plek in de natuur. Alhoewel je dan ook betrapt kunt worden, met alle gevolgen van dien.

Ook voor haar andere probleem zijn er oplossingen. Zo kan haar vriend na 3 uur en 50 minuten een setje spannende handboeien tevoorschijn halen en Elly vastbinden, maar Elly kan zelf ook het een en ander doen om kramp te voorkomen.

Stretch oefeningen om kramp te voorkomen en flexibiliteit te verbeteren

Het overkomt ons allemaal weleens. Je bent bezig met een hele goede sessie en ineens schiet de kramp er bij in. Je hebt dan niet alleen pijn, maar ook de mood verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dit wil je voorkomen en dat kan met stretchoefeningen waarmee je ook gelijk je flexibiliteit kunt verbeteren.

Kramp kan tijdens seks in je benen, voeten, buikspieren of zelfs rug schieten. Meestal wordt kramp veroorzaakt door een gebrek aan beweging, vermoeidheid, stress en uitdroging. Dit is niet alleen pijnlijk, maar het kan ook de sessie met je vaste partner, minnares of 12de Tinder-date van de week een stuk minder aangenaam maken.

Rekken en strekken helpt om de spieren losser te maken en de doorbloeding te verbeteren. Beweging is sowieso goed voor je natuurlijk, maar stretchoefeningen helpen bij de flexibiliteit van je lichaam en dus ook soepele spieren. Als jouw lichaam met regelmaat de beweging krijgt die het nodig heeft, dan kan dit jullie seksleven ook een boost geven.

Naarmate je ouder wordt, verlies je langzaamaan spiermassa en flexibiliteit. Het kan dus zijn dat je dan problemen krijgt met de dagelijkse gang van zaken, zoals bukken om iets op te rapen of traplopen. Als jij met regelmaat sport, maar vooral je lichaam ook stretcht, behoud je langer die flexibiliteit en verminder je het risico op blessures.

Maak van je slaapkamer een sportschool

Of je nou beginner, ervaren of expert bent op het gebied van stretchoefeningen, er zijn een aantal effectieve oefeningen én een seksstandje waar je deze in kunt verwerken. Dát is pas effectief! Onthoud wel dat je diep blijft ademhalen tijdens het stretchen en forceer je lichaam nooit in een positie. Stop direct als de oefening pijn doet. Bouw het dus rustig op. Als jij straks flexy king of queen bent, dan kun je de intensiteit altijd nog opvoeren. Over de oefeningen en het standje kun je hier alles lezen.

De echte koningen en koningen maken van hun slaapkamer natuurlijk een spannende sportschool. En daar heb je natuurlijk ook de nodige attributen voor nodig, want jij wilt als volgende vriend van Elly natuurlijk niet onderdoen en de vijf uur aantikken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glijmiddel wat zorgt voor de nodige verkoeling, speelgoed om je bekkenbodem te trainen of een gelletje om je hoogtepunt net iets uit te stellen.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties

Net binnen

Deze trucker kent de ware betekenis van de Engelbewaarder

De Engelbewaarder is het lijflied van elke trucker. Niet omdat truckers niet kunnen rijden, integendeel. De meeste truckers w...

Tram 9 in Den Haag is altijd een belevenis: Man met plantjes draait door

Mocht je nu echt een keertje wat mee willen maken, dan geven wij je toch wel de meeste kans om een keertje een ritje te maken...

Midgotto legt met veel zelfspot uit hoe hij een douche neemt

Midgotto is klein van stuk, maar is al wel een hele grote op social media. En dat komt allemaal door zijn video's waarin hij...

Dirk is geen hobbyimker en dan zijn heel veel bijen best een probleem

Dit is Dirk. En even voor de duidelijkheid: Dirk is geen imker. Dat houdt dus in dat Dirk een heel groot probleem heeft. Hij...

Beelden van asociale serveerster gaan het web over, maar het is allemaal niet zo erg als het lijkt

Er gaan wat beelden rond op de welbekende sociale media platformen waarbij meer dan 26 miljoen mensen hebben gezien hoe een s...

Lees meer