Eh oke: Temptation Island Pommeline neemt een gezichtstatoeage

Eh oke: Temptation Island Pommeline neemt een gezichtstatoeage

De kijkers naar Temptation Island kennen zich vast en zeker wel Pommeline herinneren. Deze dame deed eerst mee als verleidster en was de reden dat Merijn niet over de finish kwam met zijn Lisa. Lang duurde deze relatie niet, want Pommeline werkte in de tattooshop van verleider Fabrizio en daar ging ze mee verder.

Met Fabrizio deed ze ook nog een keer mee aan Temptation Island Vips, maar uiteindelijk sneuvelde ook die relatie. We hebben Pommeline nog een keer in het zonnetje gezet, omdat ze een gigantische tatoeage op haar bil had laten zetten.

Maar Pommeline vond waarschijnlijk dat een dergelijke tatoo nog niet opvallend genoeg was, dus heeft ze een ook tatoeage op haar gezicht laten zetten. Het gaat om een paar kleine sterretjes onder haar oog. Pommeline geeft toe dat ze al een tijdje over zo'n opvallende tattoo had nagedacht, want ze schrijft bij de selfie: "Eindelijk heb ik het gedaan: een gezichtstattoo!".

De reacties op de tattoo zijn overigens gemengd. Veel volgers zijn geschokt en vinden het zonde wat Pommeline met haar knappe gezicht heeft gedaan, terwijl andere de tattoo wel heel erg mooi vinden. Moet Pommeline natuurlijk zelf weten, maar opvallend is het wel. Via.

Meer foto's van Pommeline

Pommeline verwijdert tattoo met naam van Fabrizio

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties