De mooiste en heetste festivalbabes van Tomorrowland 2022

De mooiste en heetste festivalbabes van Tomorrowland 2022

Zo. Het Belgische plaatsje Boom heeft weer rust na drie weekenden Tomorrowland. Ondertussen wordt er hard gewerkt om van De Schorre, waar het festival werd gehouden, een natuurgebied te maken en kan er weer teruggekeken worden op drie mooie festivalweekenden.

Tomorrowland in cijfers van de politie

Dat heeft de politie ook gedaan, want ze hebben cijfers naar buiten gebracht wat voor zaken ze zijn tegengekomen. Zo zijn er 181 diefstallen gemeld en zijn er 20 tasjesdieven aangehouden. 212 mensen zijn er aangehouden voor verschillende redenen. Waaronder 59 mensen die geprobeerd hebben om over hekken te klimmen en zo het festivalterrein op te komen. 54 mensen zijn aangehouden op verdenking van het dealen van drugs en ook zijn er 7 drones in beslag genomen. Ook zijn er 60 illegale taxi's aangehouden. Kortom een mooi festival!

De mooiste en heetste festivalbabes van Tomorrowland 2022
Via Politie Belgie

Aantallen die waarschijnlijk te verwaarlozen zijn als je dit afzet tegenover de gigantische mensenmassa die die leuke weekenden achter de rug hebben. Waar Tomorrowland vooral bekend om staat zijn de mensen. Feestgangers die zich speciaal aankleden om in de aftermovie te komen, maar natuurlijk ook om foto's en video's te maken voor hun eigen social media. Het festival wordt dan ook weleens het Coachella van Europa genoemd. We hebben een rijtje met de mooiste en heetste festivalbabes van Tomorrowland 2022 op een rijtje gezet. Heb je gelijk een aantal goede tips om te volgen op Insta. Via Clint.

Mooiste en heetste festivalbabes van Tomorrowland 2022

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties