De Efteling in 2021 in wandelen zonder te betalen doe je zo!

De Efteling in 2021 in wandelen zonder te betalen doe je zo!

Het pretpark De Efteling op de Europalaan 1 in Kaatsheuvel is leuk, maar zeker niet gratis. Zo kan de toegang 45 euro per persoon kosten en als je met de auto komt betaal je nog eens 12,50 euro voor een parkeerticket. Toch kun je anno 2021 ook gratis naar binnen.

In 2015 lukte het de Youtubers van de Gierige Gasten om via de dienstingang van De Efteling naar binnen te komen en de Youtubers van het The Madlads hebben een poging gewaagd om in 2021 te kijken of je nog steeds zonder te betalen De Efteling binnen kunt komen.

Ingang voor hotelgasten is zonder toezicht

De manier zoals de Gierige Gasten binnen kwamen, namelijk via de personeelsingang, bleek niet meer te werken, dus probeerden de Youtubers het bij de ingang voor hotelgasten, gelegen in speeltuin Kleuterhof. En Bingo, de Youtubers konden zo doorlopen en genieten van een gratis dagje Efteling.

De Efteling is inmiddels op de hoogte en not amused. Dus de kans is heel groot dat er nu wel iemand bij de ingang voor hotelgasten staat om te controleren of je inderdaad naar binnen mag.

Gierige Gasten kwamen binnen via de personeelsingang

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties