De eerste teaser met beelden uit Ferry: de serie

De eerste teaser met beelden uit Ferry: de serie

Is het al 3 november? Nee helaas, je moet dus nog even wachten tot deze dag om daarna al je afspraken af te zeggen en de eerste aflevering te gaan bekijken van een serie over het leven van Ferry Bouman, de pillenkoning van Brabant, gespeeld door Frank Lammers. Toch wordt het wachten een beetje verzacht, want Netflix heeft de eerste teaser met beelden uit 'Ferry: de serie' vrijgegeven.

Het verhaal van Ferry: de serie

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden...

De bekende cast bestaat uit Frank Lammers, Elise Schaap en Raymond Thiry, maar ook fan favorieten Kevin Janssens, Huub Smit, Tim Haars en Yannick van de Velde keren terug. Andere castleden die zich bij het Ferry-universum voegen zijn Tygo Gernandt en Koen de Graeve, samen met vele anderen. De serie bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 3 november 2023 te zien op Netflix.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties