De beste tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest!

De beste tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest!

Dus je hebt gevochten tegen de concurrentie om die prestigieuze plek als getuige te winnen, en nu is het tijd om je waarde te bewijzen door een vrijgezellenfeest Volendam te organiseren dat je vriend voor altijd zal herinneren. Het is een gedenkwaardige gelegenheid voor elke bruidegom, aangezien het het einde markeert van een heel hoofdstuk van zijn leven. Als je het goed doet, kan een vrijgezellenfeest net zo goed worden gekoesterd als de trouwdag zelf. Het succes ervan is allemaal aan jou, en hoe saai het ook lijkt, organisatie is de sleutel. Deze tips helpen!

Budget

Geen leuk onderwerp om te bespreken, maar belangrijk is het wel. Voordat je extravagante uitjes voor jou en de jongens gaat plannen, moet je hen vragen hoeveel ze elk aan het evenement willen/kunnen uitgeven. Zo voorkom je last-minute uitval nadat je alles hebt geboekt en het eindtotaal bekend hebt gemaakt. Zorg er later voor dat je bij het boeken duidelijk en beknopt bijhoudt hoeveel alles kost, zodat je alle jongens kunt laten zien waar hun geld is gebleven. Houd er naast de initiële boekingskosten rekening mee dat je een bestedingsbudget nodig hebt voor de avond/weekend.

Gastenlijstje

Dit is ook belangrijk om te bepalen. Voor hoeveel mensen wil je de leiding hebben op de avond? Hoewel het het verrassingselement misschien wegneemt, is het waarschijnlijk het beste om met de bruidegom zelf aan de gastenlijst te werken, zodat je niet vergeet zijn beste vriend van school uit te nodigen (of uiteindelijk zijn ergste vijand uit te nodigen!). Je wilt immers ook niet de stukadoor uitnodigen die ooit een keer een muur in zijn huis heeft gestukt, maar alleen zijn beste vrienden. Als je eenmaal hebt gesorteerd wie er komt, maak je een groepschat en leg je een datum op tafel zodat mensen hun agenda kunnen legen.

Kostuum

Bijpassende kostuums of T-shirts kunnen een geweldig aandenken aan het evenement zijn (en ook een handige manier om elkaar te identificeren in een overvolle club)! Dit organiseren kan een beetje saai zijn, maar als je het aankunt en je budget het toelaat, verzamel dan de maten van iedereen en neem genoegen met een hilarisch thema. Je kunt zelfs een kettlebell kopen als de bruidegom gekleed gaat worden als Arnold Schwarzenegger! Probeer zo origineel mogelijk te zijn bij het bepalen van de kostuums, vraag de andere gasten bovendien naar hun meningen.

Creatief

Dit is waar je creatief kunt worden en een onvergetelijk feest kunt plannen dat je beste vriend echt verdient. Onthoud wel dat dit niet jouw vrijgezellenfeest is. Als je weet dat de bruidegom niet zo gek is op uitgaan, zal het boeken van een weekend op Ibiza omdat je dolgraag de nieuwste superclub wilt bezoeken niet in de smaak vallen. Bovendien moet je respectvol zijn voor de toekomstige vrouw van de bruidegom. Je wilt haar niet tot je vijand maken voordat ze zelfs maar in het huwelijksbootje is gestapt! Luister naar de wensen van het paar om er zeker van te zijn dat je een plezierige, dramavrije vrijgezellenfeest organiseert.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties