De beste nieuwe films en series om nu op Netflix, Videoland en meer te streamen (week 21, 2024)

De beste nieuwe films en series om nu op Netflix, Videoland en meer te streamen (week 21, 2024)

Met het wisselvallige weer kun je komend weer maar beter het zekere voor het onzekere nemen en gewoon op de bank een film of serie opzetten. Om je op weg te helpen heeft (FilmVandaag) https://www.filmvandaag.nl/ een mooi overzicht gemaakt met de beste nieuwe films en series per streamingdienst. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video en Videoland zie je in deze lijst welke nieuwe films en series deze week zijn verschenen. Voor welke ga jij?

Nieuw op Netflix

Atlas

Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) is een briljante data-analist die weinig heeft met mensen en een sterk wantrouwen koestert tegen kunstmatige intelligentie. Ze neemt deel aan een missie om een rebelse robot te onderscheppen waarmee ze een mysterieus verleden deelt. Maar wanneer de situatie uit de hand loopt, blijkt vertrouwen op AI de enige kans om de toekomst van de mensheid te redden.

Kijk Atlas op Netflix 🍿

Una vida menos en Canarias

Wanneer een inspecteur uit Madrid gedwongen wordt overgeplaatst naar de Canarische Eilanden moet hij samenwerken met een charismatische agent die precies is wat hij niet is.

Kijk Una vida menos en Canarias op Netflix 🍿

Nieuw op Disney+

The Kardashians seizoen 5

Kourtney navigeert door haar zwangerschap terwijl Kris een babyborrel plant; Khloé krijgt een nieuwe start voorgeschoteld terwijl ze onder druk staat van Kim om haar manieren te veranderen; Kendall en Kylie maken tijd voor een achterstallige zussenbijeenkomst in Parijs.

Kijk The Kardashians seizoen 5 op Disney+ 🍿

The Beach Boys

Een eerbetoon aan de legendarische band die een revolutie in de popmuziek teweegbracht. Mede dankzij de schitterende samenzang werd hun sound iconisch voor de Californische droom. En met elke generatie komen er nieuwe fans bij. Deze documentaire volgt de band vanaf het eenvoudige begin als zingende familie. Met beelden die nooit eerder te zien waren en nieuwe interviews met bandleden en andere prominenten uit de muziekwereld.

Kijk The Beach Boys op Disney+ 🍿

HBO Max Dune: Part Two

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Kijk Dune: Part Two op HBO Max 🍿

Gaga Chromatica Ball (vanaf zondag)

Voor 52.000 mensen geeft Lady Gaga een baanbrekend optreden in het Dodger Stadium in Los Angeles tijdens haar 2022 Chromatica Ball Tour.

Kijk Gaga Chromatica Ball op HBO Max 🍿

Nieuw op Prime Video

Ferrari

De zomer van 1957 verloopt moeizaam voor ex-autocoureur Enzo Ferrari (Adam Driver): zijn autobedrijf dreigt failliet te gaan en het huwelijk met zijn vrouw Laura (Penélope Cruz) lijdt zwaar onder het gemis van hun overleden zoon Dino. Enzo zet zijn laatste hoop op één racewedstrijd: de Mille Miglia door Italië.

Kijk Ferrari op Prime Video 🍿

The Blue Angels

Volgt de veteranen en de nieuwste lichting van de Navy en het Marine Corps flight squadron tijdens hun intense training en een seizoen van hartveroverende luchtkunsten.

Kijk The Blue Angels op Prime Video 🍿

Nieuw op Videoland

Ewout In De Verslavingskliniek

Ewout Genemans krijgt een exclusieve blik binnen de muren van een verslavingskliniek in Kaapstad, Zuid-Afrika, waar 90% van de cliënten Nederlanders zijn. Wie zijn deze mensen die de

halve wereld over gereisd zijn om aan zichzelf te werken? Uit welk dieptepunt komen ze tevoorschijn? En hoe verloopt een behandeling in zo'n kliniek? Een maand lang volgt Ewout het leven in drie vestigingen van de kliniek.

Kijk Ewout In De Verslavingskliniek op Videoland 🍿

The Golden Bachelor

Een hopeloze romanticus krijgt een tweede kans op liefde in de zoektocht naar een partner met wie hij de zonsondergangjaren van het leven kan delen. De vrouwen die bij het landhuis aankomen hebben een leven lang ervaring, ze hebben liefde, verlies en gelach meegemaakt, hopend op een vonk die een toekomst vol eindeloze mogelijkheden ontsteekt. Zal onze Gouden man uiteindelijk de bladzijde omslaan om een nieuw hoofdstuk te beginnen met de vrouw van zijn dromen?

Kijk The Golden Bachelor op Videoland 🍿

Nog meer nieuwe films en series op Netflix

Toch zin in iets anders? Kijk bijvoorbeeld ook eens naar het overzicht van FilmVandaag met alle nieuwe films en series op Netflix deze week. Of kijk alvast vooruit naar juni: al deze 25+ films verschijnen volgende maand op Netflix.

Thumbnail: Atlas/Netflix.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties

Net binnen

Dochter is evenbeeld van vader tijdens het wachten bij Italiaanse bakker

Een cornetteria is een Italiaanse bakkerij die gespecialiseerd is in het maken van cornetti, ook wel Italiaanse croissantjes...

Tijdens een bezoek aan het apenwoud op Bali had ik net iets te veel contact met een bewoner

Het Ubud apenwoud, ook wel bekend als het Sacred Monkey Forest Sanctuary, is een natuurreservaat en tempelcomplex in Ubud, Ba...

Chinees meisje wil poseren voor foto, maar maakt kennis met modderpoel

Chongqing is een stad in China waar zo'n 9,6 miljoen mensen wonen. En in die stad wonen dus ook mensen die zichzelf vast will...

Honden laten in Den Haag zien wie de baas is - en wie dus duidelijk niet

Iedereen die in een zogenoemde multiculturele wijk woont, weet dat de lokale jeugd nog weleens voor wat overlast wil zorgen....

Zo geef je een interview op straat en zo ga je rond als het 'Hawk Tuah Spit On That Thang' meisje

Waar je vroeger nog moest kunnen zingen of acteren om bekend te worden, is dat vandaag de dag helemaal niet meer zo. Zo kun j...

Lees meer