Daniël Lippens zegt wat iedereen denkt over de breuk tussen Gio Latooy en Jade Anna

Daniël Lippens zegt wat iedereen denkt over de breuk tussen Gio Latooy en Jade Anna

Vorige week natuurlijk het verschrikkelijke nieuws dat de relatie tussen Gio Latooy en Jade Anna toch weer op de klippen was gelopen. Wie echt naar de break-up video heeft gekeken en daarna zin voor zin heeft geanalyseerd weet ook dat de breuk voornamelijk van Jade Anna vandaan komt. Zij kan Gio de liefde niet geven die hij zo nodig heeft. En het is eigenlijk wachten op een voetballer die ze wel deze liefde kan leven, want ze werd afgelopen weekend ergens tijdens een voetbalwedstrijd gespot.

Sowieso bizar dat je een break-up video moet maken om aan de wereld te vertellen dat je uit elkaar bent en eigenlijk nog onbegrijpelijker is dat deze video viraal gaat en mensen er daadwerkelijk in geïnteresseerd zijn.

Radio DJ Daniël Lippens heeft ook een talkshow op Twitch met de naam 'Daniel’s Twitch Talkshow' en ook daar kwam de heftige break-up video voorbij. En Daniel zegt in de aflevering van gisteren ook precies wat iedereen denkt over de breuk tussen Gio Latooy en Jade Anna. Gio schijnt laatste tijd ook weer regelmatig met Juultje Tieleman op te trekken sinds haar breuk met bankzitter Koen, dus medelijden hoef je met hem niet te hebben. En anders koopt ie toch gewoon een nieuwe Porsche. Zo rollen die Youtuber-miljonairs na een break-up. Via 'Daniel’s Twitch Talkshow'.

Poll

Jade Anna heeft sinds de breuk al onder een voetballer gelegen

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties