Coca‑Cola kersttruck had toch wat probleempjes in Boekarest

Coca‑Cola kersttruck had toch wat probleempjes in Boekarest

Bij ons moet de goedheiligman zijn ding nog even doen voor het kerstgebeuren echt volledig los kan gaan, maar in de Roemeense hoofdstad Boekarest hebben ze daar geen last van. Sterker nog, die hebben geen weet van Sinterklaas en zijn trouwe helpers. Dus daar is men al iets meer in kerstsfeer.

Zo had suikerwater-fabrikant Coca-Cola in het centrum van de stad een van hun befaamde Coca‑Cola kersttrucks rijden. Sinds 1995, toen Coca-Cola de truck introduceerde een van de onmiskenbare tekenen dat de feestdagen er toch echt aan zitten te komen.

Alleen had de truck in Boekarest toch wat issues. Op een van de hoofdwegen de stad in vloog de trailer namelijk in de hens. Gelukkig kon de vrachtwagenchauffeur goed wegkomen en wist deze zelfs de brandende trailer nog te ontkoppelen, maar toch moesten de hulpdiensten er aan te pas komen om de boel echt te blussen.

Zingt u even mee terwijl de video speelt…Badadadadadadadada. Always Coca Cola. This the season it's always the real thing. Holidays are coming. Holidays are coming…

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties