Broek van Zanger Rinus naar beneden getrokken tijdens optreden

Broek van Zanger Rinus naar beneden getrokken tijdens optreden

Het begint er steeds meer op te lijken dat mensen niet meer komen om naar een optreden van een artiest te kijken, maar juist om stennis te schoppen en het optreden te verstoren. De vele bierdouches zijn daar het bewijs van, maar Zanger Rinus heeft ook wat meegemaakt tijdens een optreden.

Zanger Rinus is natuurlijk geen onbekende voor je, want jij houdt Rinus Dijkstra al in de gaten toen hij in 2009 het nummer 'Hey Marlous' uitbracht. Het nummer 'Met Romana op de Scooter' staat in de top 10 van je eigen samengestelde Playlist en je doet de rups om iemand te imponeren op de dansvloer.

Waarschijnlijk ben jij dan ook te zien in deze video van Zanger Rinus tijdens een optreden. Alleen tijdens dat optreden krijgt de beste zanger geen bierdouche, maar trekken een paar onverlaten zijn broek naar beneden. Rinus vindt het ook niet zo'n geslaagde actie en geeft een trap. Wel naar de verkeerde fan.

Het kan zijn dat de beelden je bekend voorkomen en dat kan kloppen. Het zijn namelijk beelden uit 2017 die nu opnieuw geupload zijn op Tik Tok en daar viraal zijn gegaan. Maar er zijn waarschijnlijk veel mensen die de beelden nog nooit hebben gezien en daarom zetten we ze nog eens in het zonnetje.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties