Bram Krikke heeft model Robin Marjolein Holzken aan de haak geslagen

Bram Krikke heeft model Robin Marjolein Holzken aan de haak geslagen

En wij maar denken dat 'Movember', de maand waarin je je snor laat staan, en 'No Nut November' expres samen vielen, omdat je met zo'n vlassige snor op je bakkus een stuk minder interessant bent voor vrouwen en dus ook minder verleidingen hebt, wat weer ten goede komt om november door te komen voor het goede doel. Wat zitten wij daar eventjes compleet naast zeg.

Ons advies is, hoe vlassig ook, probeer een klassieke jaren 80 porno-snor op je bovenlip te kweken. En als je dan ook nog in het bezit van de nodige humor is de kans groot dat je vrouwen kunt scoren die 'way out of your league' zijn.

Ervaringsdeskundige en wandelend bewijs is Bram Krikke (27). Zo was Bram eerst een paartje met Didi Shanna, maar dat is al een tijdje uit. Maar niet getreurd voor Bram, want hij heeft zijn geluk in de liefde weer gevonden. En weer een dame die volgens velen toch echt in een andere schaal zit, namelijk het model Robin Marjolein Holzken (24). Alle kracht om dit voor elkaar te krijgen moet toch in die snor zitten. Lekker Bram!

Meer foto's van Robin Marjolein Holzken

Didi Shanna, waar Bram dus al een tijdje niet meer opklimt

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties