Borstimplantaat van Mary Magdalene is ontploft, noemt zichzelf 'Uni-Boob' model

Borstimplantaat van Mary Magdalene is ontploft, noemt zichzelf 'Uni-Boob' model

Natuurlijk moet iedereen zelf weten wat hij of zij met zijn lichaam doet, maar sommige dingen kunnen gewoon echt niet gezond zijn. En omdat je nu eigenlijk altijd het beste van je zelf moet laten zien op social media, is het ook heel erg makkelijk en steeds normaler geworden om naar Turkije te vliegen voor een nieuwe bil, borst of setje facings in je mond.

Een dame die al veel heeft laten vervangen in haar leven is het Instagram model Mary Magdalene, ook weleens vaker voorbij gekomen op deze webstek. Geschat wordt dat Mary al voor 100.000 dollar aan zichzelf heeft laten verspijkeren en ook de nodige bijna dood ervaringen heeft gehad op de operatietafel.

Nu is '1800leavemaryalone', zoals de 30-jarige Mary Magdalene heet op Instagram, weer in het nieuws. Zo is haar 38J cup ontploft en heeft ze nog maar een gigantische borst over. Daarom heeft ze zichzelf nu gekroond tot 'Uni-Boob' model. Is overigens niet de eerste keer dat een van haar implantaten is ontploft.

Volgers van Mary waren bezorgd dat zij echt door het leven zou haan met 1 gigantische borstimplantaat van zes kilo, maar dat is niet het geval. Ze gaat afscheid nemen van haar 'Uni-Boob' en laat zichzelf verbouwen tot een meer natuurlijke look. Zoals we al vaker zeggen, Mary Magdalene is niet gek, maar wel heel bijzonder. Via.

'Uni-Boob' model Mary Magdalene

Toen het nog niet ontploft was

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties