Blom Dontje heeft manier gevonden om zichzelf heel heet te krijgen

Blom Dontje heeft manier gevonden om zichzelf heel heet te krijgen

Blom Dontje kennen we natuurlijk als je favoriete Rotterdamse meid op je beeldscherm en waarvan je van haar video's altijd wel een paar mooie Rotterdamse woorden kunt leren. Maar wist je dat je voor de betere tips om te besparen tijdens deze energiecrisis ook bij Blom Dontje moet zijn? Zoals een hele spannende kalender.

Je kunt tegenwoordig niet meer de radio of televisie aanzetten of het gaat over besparen. Waarschijnlijk heb je zelf ook al het een en ander aan je energierekening gemerkt, dus jij bent gekke Henkie niet en wilt natuurlijk niets liever dan het heel warm krijgen voor weinig. Komt Blom Dontje om de hoek kijken, want haar tip is heel erg simpel. De EasyToys adventskalender om het heel heet te krijgen.

Shup Up And Take My Money: 'The Naughty And Nice Adventskalender 2022'

We hebben het hier niet over zomaar een adventskalender, maar over het ultieme kerstcadeau van 2022. In de zogenaamde EasyToys 'The Naughty And Nice Adventskalender 2022' zitten namelijk 24 sextoys en accessoires voor hem en haar. En dus ook de ultieme manier om het heel heet te krijgen en zo te besparen. Sowieso kom je de tijd door met deze kalender, want het is gewoon leuk om elke dag een doosje met een cadeautje open te maken en zo misschien wel een nieuwe spetterende ervaring te ontdekken. Gevalletje Shup Up And Take My Money en via deze link kun je easy deze EasyToys kalender in huis halen.

Even op het plaatje klikken om de kalender in huis te halen.
Even op het plaatje klikken om de kalender in huis te halen.
Elke dag een cadeautje. 
Elke dag een cadeautje. 
Lees meer over: