Beelden opgedoken van 15-jarige jongen die wordt neergeschoten bij supermarkt in Oss

Beelden opgedoken van 15-jarige jongen die wordt neergeschoten bij supermarkt in Oss

Rotterdam is tegenwoordig weer het Chicago aan de Maas, maar jarenlang was deze dubieuze titel toebedeeld aan de Brabantse plaats Oss. En misschien krijgt Oss deze titel wel weer terug. Zo is er zaterdagavond op de Kardinaal de Jongstraat een schietpartij geweest nabij een vestiging van de supermarktketen Jumbo. Een 15-jarige jongen is hierbij gewond geraakt en moest met spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Het schietincident vond plaats omstreeks 22.05 uur. Hulpverleners troffen ter plaatse het gewonde slachtoffer aan, dat snel per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Onderweg naar het ziekenhuis werd er een trauma-arts ingevlogen met een traumahelikopter om medische bijstand te verlenen.

Van de schietpartij zijn beelden opgedoken en op deze beelden is een ander tijdstip te zien en ook is te zien dat er iemand aan komt op een fiets en één keer schiet. De dader fietst er vervolgens van door en je hoort het slachtoffer kermen van de pijn. Ook zie je het slachtoffer met een andere persoon waar hij mee was weglopen. De toedracht van de schietpartij is nog niet bekend.

thumb vk beelden opgedoken van 15 jarige jongen die wordt neergeschoten bij supermarkt in oss
Even op het plaatje klikken om de video te bekijken. 
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties