bommetje 30-01-19Steve Stiffbone

Vijf jaar moesten de echte gabbers het doen zonder een Thunderdome feestje, maar toen in 2017 het legendarische hardcore concept zijn comeback maakte was één ding wel heel erg duidelijk. Hardcore will never die en het feest was dan ook al in de pre-registratie vrijwel direct uitverkocht. Meer dan 40.000 gabbers uit 54 landen gingen los in de Jaarbeurs in Utrecht. En zo’n uitverkocht huis kun je dan ook niet negeren. Doen ze ook niet, want dit jaar is er een nieuwe editie van Thunderdome. En deze 2019 editie zal gehouden worden op 26 oktober in de Jaarbeurs. Even in je agenda zetten dus en proberen tickets te scoren.

Belangrijke data

Mensen met een originele Thunderdome tattoo kunnen een foto uploaden als ze zichzelf registreren. Dit kan van 27 februari t/m 6 maart.

geen tattoo? Hopelijk geen probleem, want daarvoor is de Early Raver registratie uitgevonden en deze is toegankelijk voor iedereen. Je kunt jezelf registreren vanaf 27 maart t/m 24 april. Als je bij de gelukkigen hoort die een code ontvangen, dan krijg je voor 29 mei een mail met je ticketlink. De Early Raver sale vindt plaats op 29 mei en hierbij geldt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wel handig dus om te registreren, want de vorige editie was binnen no-time uitverkocht. Dit alles kun je hier nog eens nalezen en de belangrijke data in je agenda zetten.

Delen op WhatsApp

Bekijk 0 reacties

Facebook

Disqus