Arrestatie van gast zonder benen levert nogal wat discussie op

Arrestatie van gast zonder benen levert nogal wat discussie op

Wat er precies is voorgevallen weten wij op het moment van schrijven ook nog niet, dus door met wat we wel weten. We hebben een scootmobiel op z’n kant. Een jongeman zonder benen en een agent die deze persoon aan wilt houden.

Doorgaans weinig discussie mogelijk in deze. Als jij jezelf verzet zal de politie overgaan op geweld om je aan te houden. Alleen in deze zijn er mensen die van mening zijn dat de agent de gehandicapte knaap wel stevig aanpakt.

Komt het mooie van een democratie, ga je lekker zelf je mening vormen en uiten. Kijk en aanschouw en dan horen we het wel van u als expert zijnde.

Ondertussen in het Limburgse Hoensbroek

Update: Er zouden ramen zijn ingegooid met keien en een bloempot in het Limburgse Hoensbroek. De medewerker die op de videobeelden te zien is, trof daar de verdachte aan op een scootmobiel en wilde hem aanhouden. Daarop werd de hondengeleider door de verdachte uitgescholden en die wilde vluchten. Dit werd verhinderd door de agent waarna de verdachte viel. En op dat moment beginnen de beelden. Gevalletje man verdenkt van vernielen van spullen en werkt niet mee met zijn aanhouding.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties