Ana Stankovksy met facetattoo heeft nu toch wel een beetje spijt

Ana Stankovksy met facetattoo heeft nu toch wel een beetje spijt

Kennen we Ana nog? Ana Stankovksy vergaarde wat fame door de naam van haar vriendje op haar voorhoofd te laten zetten. Nou, dat duurde niet lang voordat we een filmpje met waterlanders in de mail hadden. Ana heeft ontiegelijke spijt van haar actie. In een filmpje bespreekt ze dat ze viraal is gegaan met haar facetattoo.

Naast haar facetattoo heeft ze er nog meer. Ze zit er eigenlijk helemaal onder. En ook daarover heeft Ana een belangrijke boodschap aan jonge mensen. Namelijk dat je er nog weleens spijt van kon krijgen als je ouder wordt. Daarom dus de oproep om eerst na te denken voordat je je hard verdiende moneys uitgeeft aan een tattooslager. Want als je 70 bent en je huid compleet in elkaar gezakt is, lijken ze toch niet meer zo mooi.

Oh, en Ana heeft ook nog iets op te biechten over die facetattoo voor ‘Kevin’. Knap gedaan, Ana. Pluskudo’s voor jou. Eindeloze respect aan haar. Mocht je ooit iemand zoeken om te bepalen of je volgende tattooactie een slimme zet is, dan weet je nu welke naam je moet onthouden. Via.

Zo gek is Ana op haar vriendje: Zijn naam als face tattoo

Daar is iedereen op ons aardbolletje toch mooi ingestonken. En qua publiciteit heeft het Ana zeker geen windeieren gelegd.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties