Amalia reageert op gelekte foto's van Alexia: 'Wij kunnen niks meer'

Amalia reageert op gelekte foto's van Alexia: 'Wij kunnen niks meer'

Kroonprinses Amalia heeft een boek laten schrijven door Claudia de Breij en in dat boek krijgen we een kijkje in haar leven en hoe ze denkt over haar toekomst als koningin.

Het boek is een regelrechte hit en staat bol weetjes waardoor mensen de prinses beter kunnen leren kennen. Zo wordt er gesproken over de liefde en snapt Prinses Amalia dat ze haar toekomstige partner niet geheim kan houden. Wel vindt ze dat een relatie "prive" is.

Reactie op gelekte foto's van Alexia

Een paar weken terug was er een enorme ophef over foto's van prinses Alexia in een vuurrode, kanten lingerie-body en een zwarte minirok die viraal gingen over het internet. Ook het gebruik van social media komt voorbij in het boek.

Zo is het gebruik van social media voor veel mensen vanzelfsprekend, maar niet voor Amalia. Zij mag geen persoonlijke openbare accounts beheren. Ze heeft een afgesloten account, maar daar moet je als prinses van Oranje nog enorm goed opletten. Vriendinnen van Amalia hebben zelfs geld geboden gekregen om privefoto's te lekken. "Ik vind het zo naar als mensen de noodzaak voelen om dat te delen en te publiceren. Dat soort gedoe leidt ertoe dat wij niks meer kunnen, alle foto’s van onze socials af moeten halen en ons nog meer bekeken voelen."

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties