Alex Soze met 247 kilometer per uur onderweg naar Kosso

Alex Soze met 247 kilometer per uur onderweg naar Kosso

Het is zo’n dingetje dat al maanden aan het sluimeren is, maar nu schijnt het er dan toch van te komen. Na wat oponthoud gisteren door een bezoekje aan het politiebureau in Groningen is Alex Soze dan toch echt onderweg naar zijn “rivaal” rapper en YouTuber Kosso. Enne, het lijkt wel of de Groningse schreeuwer haast heeft. Niet dat meneer zelf rijdt hoor, mag niet vanwege inbeslagname van het rijbewijs, maar zijn chauffeur heeft er wel lekker de vaart in. Kijk maar even mee hoe de 247 kilometer per uur aangetikt wordt.

Gaan we eens kijken hoe deze soap verder zal gaan en als er iets te melden is, dan weet je ons te vinden. Wordt vervolgd zou Han Pekel gezegd hebben. Via.

Update Alex Soze vs Kosso

Geen stunt of promotie, we hadden echt wat tegen elkaar. We hebben vandaag een goed gesprek met elkaar gehad. Ook wij zijn mensen en maken soms fouten. Wij willen een voorbeeld zijn en helemaal niet op deze manier bekend staan. Hierbij is ons boodschap ook dat je ook een man bent als je dingen als volwassen mannen oplost, inplaats van geweld te gebruiken. Er gebeuren gekke dingen op de wereld, kinderen worden neergestoken voor niks, laten we daarmee houden. Het is jammer hoe iedereen kickt op sensatie, alle media die dit opblaast, 20.000 volgers erbij etc maar als we iets positiefs doen hoor je bijna niemand. Dat is de realiteit jammer genoeg maar vandaag alleen maar positiviteit.

Alex Soze met 247 kilometer per uur onderweg naar Kosso
Via Instagram Alex Soze en Kosso.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties