7 Rotterdammers opgepakt voor actie FC Groningen fan die in onderbroek wedstrijd moest kijken

7 Rotterdammers opgepakt voor actie FC Groningen fan die in onderbroek wedstrijd moest kijken

Een fan van FC Groningen dacht afgelopen zomer wel in kleding van zijn club naar de vriendschappelijke wedstrijd van Feyenoord tegen Olympique Lyon te kunnen gaan in de Kuip. Dat had hij dus verkeerd gedacht, want de 21-jarige aanhanger van FC Groningen kon zijn broekje inleveren bij supporters van Feyenoord en moest de rest van de wedstrijd in zijn onderbroek bekijken. Klinkt misschien hilarisch, maar dat was het voor de man uit Groningen zeker niet.

Zo werd de man uitgescholden, geslagen en meerdere malen hard geduwd. Zelfs zo hard dat hij tussen de stoeltjes van de tribune viel, waarna de Feyenoord 'supporters' zijn sportbroek uittrokken.

De fan van FC Groningen besloot aangifte te doen, waarop een onderzoek werd gestart. Zeven Rotterdammers zijn aangehouden en de verdachten zijn in de leeftijd tussen 22 en 39 jaar oud. Uit verhoren zal moeten blijken wie er straks voor moeten komen voor de beroving van een broekje. Sowieso een domme actie, maar helemaal tijdens een vriendschappelijke wedstrijd. Kun je beter nog voor de wedstrijd in een bos afspreken om wat op elkaar in te hakken.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties