5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 37 van 2022)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 37 van 2022)

Als je een kijker naar films en series bent zijn er twee mogelijkheden. Of je hebt tijd te kort en het gevoel dat je drie series achterloopt of je bent op zoek naar een nieuwe serie om te binge watchen. En in het geval van de eerste situatie kan het gebeuren dat er series van je netvlies verdwijnen.

Er dan is deze handige service van Streamwijzer de uitkomst, want wekelijks worden er 5 parels op een rijtje gezet die je misschien wel vergeten bent en toch wilde zien. Sowieso series waar je aan kunt beginnen als je op zoek bent naar een nieuwe serie om te kijken.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 37 van 2022)

5. Jungle Cruise (film, 2021) – Disney+

Op Disney+ vind je de spannende avonturenfilm Jungle Cruise, waarin we de reis van de wijze schipper Frank Wolff (Dwayne ‘The Rock’ Johnson) en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) volgen. Zij is op zoek naar een oeroude boom met helende krachten waarmee ze de toekomst van de geneeskunde zou kunnen veranderen, en hij helpt haar daarmee. Deze film is een waar spektakelstuk dat we eerder al eens de Pirates of the Caribbean van de Amazone genoemd hebben. Vol met clichés, maar het verveelt geen seconde. Een must-see!

Bekijk nu Jungle Cruise op Disney+

4. Ma (film, 2019) – Netflix

Niemand minder dan Oscarwinnares Octavia Spencer (The Help) speelt de hoofdrol in de angstaanjagende horrorfilm Ma, die sinds kort op Netflix te vinden is. Het draait om een groepje tieners dat bevriend raakt met de aardige Sue Ann. Zij nodigt de jongeren uit om in haar kelder te komen drinken en feesten. Maar natuurlijk heeft ze andere plannen met de jongens en meiden…

Bekijk nu Ma op Netflix

3. Sharp Objects (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Op HBO Max vind je de miniserie Sharp Objects. Met slechts acht afleveringen kun je deze serie absoluut in één weekendje bingen. De serie volgt het leven van Camille Preaker, een stadsjournalist met psychiatrische problemen. Om verslag te doen van de moord op twee minderjarige meisjes keert ze terug naar haar geboortestad op het platteland. Dit verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van Gillian Flynn, die eerder ook het boek achter de hitfilm Gone Girl schreef, en in de hoofdrol schittert Amy Adams (Arrival).

Bekijk nu Sharp Objects op HBO Max

2. American Horror Stories (serie, 2 seizoenen) – Disney+

Fans van American Horror Story moeten ook zeker American Horror Stories zien. Deze spin-off serie vertelt iedere aflevering een opzichzelfstaand verhaal. Zo draait de allereerste aflevering om een tiener die samen met haar vader naar een verlaten huis verhuist. Doodeng! Het tweede seizoen is op dit moment in volle gang op Disney+, waar wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt.

Bekijk nu American Horror Stories op Disney+

1. Crazy Rich Asians (film, 2018) – HBO Max

We sluiten dit lijstje af met Crazy Rich Asians, een film naar het gelijknamige boek van Kevin Kwan. Rachel Chu (Constance Wu) gaat hierin met haar vriend Nick Young (Henry Golding) mee naar Singapore om het huwelijk van zijn beste vriend bij te wonen. Wat ze echter niet weet, is dat hij uit een van de rijkste families in Azië komt. Of dat hij behoort tot de meest gewilde vrijgezellen… Deze romantische komedie heeft een volledig Aziatische cast met topacteurs en -actrices en zit vol met prachtige sets en luxe outfits. Heerlijk vermaak!

Bekijk nu Crazy Rich Asians op HBO Max

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties