5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 36 van 2022)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 36 van 2022)

We hebben tegenwoordig als mens al zo weinig echt vrije tijd en die moet je dan ook nog maar net in zien te delen met het kijken naar de juiste series en films. De bekende aanbieders zijn heel erg goed in het bekend maken en een buzz creëren rond nieuwe serie, maar de oude verdwijnen in het archief.

En daar zitten echt pareltjes tussen waar je soms beter aan kunt gaan beginnen dan aan een nieuwe serie. Streamwijzer zet elke week 5 parels op een rij om je geheugen op te frissen en die series of films ook een kans te geven.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 36 van 2022)

5. Fantastic Friends (serie, 1 seizoen) – HBO Max

De gebroeders Weasley zijn terug op je beeldscherm in de ontzettend leuke HBO Max-serie Fantastic Friends. Samen met andere Harry Potter-bekenden als Evanna Lynch (Luna Lovegood) en Bonnie Wright (Ginny Weasley)—maar ook met acteurs uit Game of Thrones, Outlander en The Sixth Sense—reizen ze langs betoverende locaties in Saint Lucia, IJsland, Dubai, Polen, Oostenrijk en Ierland. Dit is een avontuurlijke reisserie, een met tovenarij besprenkelde challengeshow en een serie over vriendschap in één, waarvan het eerste seizoen met zes afleveringen nú te zien is.

Bekijk nu Fantastic Friends op HBO Max

4. Five Feet Apart (film, 2019) – Netflix

Houd de zakdoekjes maar bij de hand, want bij Five Feet Apart houd je het misschien niet droog. Deze film draait om twee jonge cystic fibrosis-patiënten, Stella Grant (Haley Lu Richardson) en Will Newman (Cole Sprouse), die hun tijd in het ziekenhuis samen draaglijker maken. Terwijl zij normaal gesproken fan is van regels en routines, zorgt hij ervoor dat de drang om die te negeren steeds groter wordt… met alle gevolgen van dien.

Bekijk nu Five Feet Apart op Netflix

3. Long Shot (film, 2019) – HBO Max

Charlize Theron en Seth Rogen kruipen in Long Shot in de huid van een succesvolle diplomaat en een wat minder succesvolle journalist. Terwijl zij zich voorbereidt op de presidentsverkiezingen neemt ze hem aan als speechwriter. Al snel groeien de twee naar elkaar toe. Naast de twee bekende hoofdrolspelers zien we ook Better Call Saul-ster Bob Odenkirk en The Northman-acteur Alexander Skarsgård in de film terug.

Bekijk nu Long Shot op HBO Max

2. Partner Track (serie, 1 seizoen) – Netflix

Deze nieuwe romantische dramaserie draait om advocaat Ingrid Yun (Arden Cho). Haar grootste wens is om partner te worden, maar dan moet ze wel de nodige zakelijke (en romantische) hindernissen overwinnen. De serie wordt door kijkers al vergeleken met Sex and the City en Suits, en komt van de makers van Charmed en Hawaii Five-0.

Bekijk nu Partner Track op Netflix

1. Turning Red (film, 2022) – Disney+

Een van Pixars nieuwste films is direct een hele leuke: Turning Red. Het is een coming-of-age animatiefilm over een 13-jarig meisje dat in een gigantische rode panda verandert als ze opgewonden raakt. De film kreeg lovende kritieken en ontvangt op IMDb een dikke 7 uit 112.000 stemmen. Onder meer het verhaal, de humor, de animatie en het gebruik van cultuur worden geprezen.

Bekijk nu Turning Red op Disney+

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties