5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 26 van 2022)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 26 van 2022)

De bekende streamingdiensten schreeuwen dagelijks wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders die je ook gezien moet hebben, verdwijnen soms helaas van je radar. En daar hoor je dan pas later weer van, terwijl jij misschien nu welk zit te schreeuwen om een nieuwe serie of film om aan te beginnen.

En daarom heeft Streamwijzer weer 5 parels op een rijtje gezet die je kunt vinden op Netflix, HBO Max en Disney. Kun je ongezien gelijk aan je volgende serie of film beginnen.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 26 van 2022)

5. King Arthur: Legend Of The Sword (film, 2017) – HBO Max

In King Arthur: Legend Of The Sword grijpt de oom van hoofdpersonage Arthur (Charlie Hunnam) de macht. Hoewel Arthur eerst zijn ware lotsbestemming omarmt, moet hij uiteindelijk toch de strijd aangaan. Hierbij is het belangrijk dat hij het zwaard Excalibur gebruikt. Naast Charlie Hunnam spelen ook Jude Law (Sherlock Holmes) en Aidan Gillen (Game of Thrones) een rol.

Bekijk nu King Arthur: Legend Of The Sword op HBO Max

4. One Of Us Is Lying (serie, 1 seizoen) – Netflix

Deze serie, naar het gelijknamige boek van Karen McManus, vertelt het verhaal van vier studenten op Amerikaanse highschool Bayview High. Als bekende roddelkoning Simon om het leven komt door een dodelijke, allergische reactie zijn ze allemaal verdacht. Iedereen heeft een motief. Maar één van hen liegt. De serie heeft één seizoen en is nu te zien op Netflix.

Bekijk nu One Of Us Is Lying op Netflix

3. Fire Island (film, 2022) – Disney+

Fire Island is een moderne romantische komedie, geïnspireerd op het klassieke liefdesverhaal uit Pride and Prejudice. Twee vrienden vertrekken naar Fire Island voor een onvergetelijke week, vol met goedkope rosé en fijne momenten met hun gevarieerde vriendengroep. De film is queer, multicultureel en heerlijk romantisch.

Bekijk nu Fire Island op Disney+

2. Minx (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Het is de jaren 70, Los Angeles. Joyce is een jonge feministe die haar krachten bundelt met een tweederangs uitgever om het eerste erotische tijdschrift voor vrouwen uit te brengen. Tussen de uitgever en de jonge vrouw ontstaat een bijzondere samenwerking en vriendschap. Op HBO Max staat één seizoen, met onder meer Ophelia Lovibond (Guardians of the Galaxy) en Jake Johnson (New Girl).

Bekijk nu Minx op HBO Max

1. Single Drunk Female (serie, 2022) – Disney+

‘Single Drunk Female‘ Sam trekt weer in bij haar overbezorgde moeder Carol. Als ze weer omgeven is door alle factoren die van de 20-jarige een alcoholiste hebben gemaakt, moet ze haar slechtste ik achter zich laten en haar beste ik ontdekken. De komische dramaserie staat momenteel met één seizoen op Disney+.

Bekijk nu Single Drunk Female op Disney+

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties