Nu op VK

Meer VKMag?

Meer VKMag? Like onze Facebook Page, volg ons op Twitter of volg ons op Instagram voor meer foto's en video's. Heb je zelf iets te delen? Stuur het naar ons via Whatsapp (06 590 590 72).

@Lula, hoe heet die site??????

Reactie van snake. 02/11 | 21:05

Lula
Ik hou van je!

Reactie van snake. 02/11 | 21:12

Reactie van snake. 02/11 | 21:14

Behalfe dat Mw de Juriedies Atfiseusse een vreemp adres hep, vin ik oock nog veel vauten in haar aanklagt.
Kortom, lekkâh bukke en ‘oh’ en ‘ah’ roepen, slet.

Reactie van Dobermann. 02/11 | 21:16

@ Roxygirl
Chatten?

@Nigel
Ik zag Lula het eerst, joh.
Dus ik mag eersies.

Reactie van Dobermann. 02/11 | 21:17

Reactie van snake. 02/11 | 21:17

Heerlijk. I love VK, i love the world, ik word zo vrolik van zulke posts

Met z’n allen:
Owwwwwwwww solomio!!!
Owwwwwwwww solomio!!!

Reactie van Niels-je. 02/11 | 21:34

Sandra K., Sabrina K. Welke K is het nou?

Reactie van sTiRF. 02/11 | 21:44

Lol!!!

Don’t fuck with VK !!!

Reactie van Zjost. 02/11 | 22:10

hehe wordt die ff gefucked dan..Volgens mij moet er gewoon keer in 1 avond 20 man overheen misschien dat ze dat wel int fietsenhok wil komen spelen!!!!!

Reactie van PtJuH. 02/11 | 22:18

wel stoer in 1912 al internet en auteursrechten hebben

Reactie van edy. 02/11 | 22:18

http://www.speurders.nl/zakenentransacties/ictwebsiteontwikkeling/14053316/wiekan_wilervooronseenwebsitemakenzoalssolomionl.2.9.0.1.449.2031.html

deze spelen ook al met vuur

Reactie van edy. 02/11 | 22:26

Dreft, Douwe (ja, Douwe man!) Egberts, Max Havelaar, PSV, BMW, Hewlett Packard, Sony, Fuji, Faam, Mazda, Alfa Romeo, Lays (get laid at Lays), Texas Instruments (dildo’s, je weet toch), TALPA!!!, Robbie Williams, Wolters’(komen ze ook een keer aan bod in tegenstelling tot die dikke), Coca Cola, Albert Heijn, Van Oranje Nassau, Nationale Nederlanden, Shell, KLM, Totallycrap.com, Microsoft, http://www.symantec.com…Dit verdwijnt dus allemaal uit teksten en journaals etc als we die wet van Roxy moeten geloven.
Mijn volbloed steigert, lans in de aanslag…HORTSIK!

Reactie van delijer. 02/11 | 22:29

jeempie…..Opeens wil iedereen vrouwe achter een Cam zetten en er geld voor vangen…

Kunnen we geen Site maken met Gratis SEX cams raspberry

Zet ut ook ff op E-bay

Reactie van PtJuH. 02/11 | 22:29

@ delijer….

je volbloed steigert en je stopt em in…..

Reactie van PtJuH. 02/11 | 22:32

Er bestaat inderdaad een auteurswet, maar wat dat mens loopt de lullen klopt totaal niet dus. Ik kreeg met mn site trouwens al heel wat belachelijke brieven van advocaten. Dreigen en zo hopen geld te verdienen. Meer doen die niet. Laat u niet doen VK!

@ telenut…

Wats je Site dan??

Reactie van PtJuH. 02/11 | 22:35

@ telenut…

Wats je Site dan??

Reactie van PtJuH. 02/11 | 22:36

@PtJuh:
Die lans gaat er van achter in en komt er van voren uit. Dat gaat er smerig uitzien man, daar lust zelfs Peter Jackson geen brood van!

@telenut:
Meer Vlamingen op VK! ‘Laat u niet doen’.
Allez, Lula laat zich zeker en vast doen door Steve, Henry en Nigel. Amai, nee, Nigel is een Jeanette, excuseer.

Reactie van delijer. 02/11 | 22:40

http://www.vibrator-top10.nl/?partner=solomio

Reactie van edy. 02/11 | 22:43

poe he dan kan google wel in pakken met al die domeinen en auteurs rechten.
.
.

http://w3t.org/?u=akk
hmm sandra en haar jur. adv. ?

Reactie van weedo. 02/11 | 22:55

dit ruikt naar goedkoop reclame maken !

Reactie van sapphire. 02/11 | 23:34

Iemand die twee keer “matriaal” schrijft in een stuk tekst moet je niet al te hoog inschatten.

Die Roxanne van leeuwen is gewoon een slimme meid die op haar toekomst is voorbereid. Door een zo’n ongelofelijke slappe tekst hier te plaatsen wist ze zeker dat ze binnenkort weer een nieuwe server kunnen bestellen. Dit omdat er natuurlijk een reactie zou komen en hier genoeg gijle honden zitten die direct naar Solemio.nl gaan (en ik voorop!).

Reactie van appie. 03/11 | 01:59

Whahah solomio heb me rot gelachen gisteren met zo’n fries chikie 50 keer gekicked en steeds terug komen hoe is het mogenlijk lol

na een biertje of 6 a 7 dacht ze later zelfs dat ik een bekende was

Reactie van Puta. 03/11 | 03:02

Gggrr ze gooien me er gewoon uit !

k Ben gvd geen crimineel !
:(

Reactie van xqs_me. 03/11 | 03:15

EN AANGEZIEN EISERES EIST DAT U DE FOTO’S PER OMMEGAANDE VERWIJDERT
.
Eiseres eist. Dat doen ze steeds vaker tegenwoordig. Eisen. Als eiseres dus.

Reactie van De Vriendendienst. 03/11 | 04:23

heeft vk banden met solomio…....wink

alleen mij,alleen mij,alleen mij,alleen mij,alleen mij,alleen mij,alleen mij,alleen mij,alleen mij of was het nou solo mio???en is italiaans geen beschermde doelgroep???(door de cammorra misschien??)Mazzeelllll.Kajou. P.s. als je wilt bidden voor je zonden,doe dat dan voor je een trein instapt!!!!!!!!

Reactie van kajou. 03/11 | 05:36

Artikel 12b

Indien een exemplaar van een verzameling als bedoeld in artikel 10, derde lid, door of met toestemming van de maker of zijn rechtverkrijgende voor de eerste maal in het verkeer is gebracht in een van de lidstaten van de Europese Unie of in een staat die partij is bij de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte van 2 mei 1992, vormt anderszins in het verkeer brengen van dat exemplaar geen inbreuk op het auteursrecht.

Met andere woorden: Succes Roxygirl

http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl http://www.solomio.nl www.solomio.nl So, nu mag ze weer recht staan, en effe 5 minuten effe poepen, en dan weer bukken

Reactie van spatieman. 04/11 | 22:57

Dramatisch dat solomio.nl, heb het nu een weekje gevolgd, maar zwaar sensuur. Zodra je iets bij een cammer ter discussie stelt, wat in het nadeel zou kunnen uitpakken voor solomia.nl, wordt je geblokt voor 24 uur. Daarna kun je weer je gang gaan. Maar het is dramatisch wat je daar tegenkomt. Op de 18+ site alleen maar rukkende pubers en kansloze volwassenen, en op de algemene site kansloze etalage-popje die een poging doen om de ideale man te vinden.
Idereen krijgt de mogelijkheid om serieus te reageren, maar als je te critisch bent in in het vaarwater komt van de sitebeheerers, dan wordt je onmiddelijk geblokt. Ik heb het wel gezien daar, na een paar dagen.
Er is maar een oogmerk voor solomio en dat is zieltjes winnen. Dramatisch hoe ze dat proberen op te pakken.

Reactie van Joost. 16/11 | 10:50

De administrators van solomio overtreden zelf de Nederlandse wetgeving. Zo vertonen zij bv. met behulp van camtrack zowel mijn foto, mijn persoonlijke coördinaten, als deze van derden.

Verder hebben wij weet van een hoop klachten, gaande van discriminatie, racisme, tot pedofolie. Deze klachten werden door Solomio zonder gevolg verticaal geklasseerd.

Bij deze geef ik Mvr. Van Leeuwen de raad, om eerst de wet binnen eigen rangen toe te passen.

Beleefde groeten
M.De Ryck Peter
Lid sp.a-Antwerpen
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Ps. Deze website kan uiteraard op onze volledige medewerking rekenen.

http://www.solomio.info

ok plaats ik het wel hier ..

misschien dat iemand mij kan vertellen hoe ik een klacht over admin kellie bij sollomio neer kan leggen want tot nu toe komen al mijn klachten over haar bij kellie zelf terecht ..tot een maand gelden kreeg ik nog andwoord van haar…maar nu ze me na mijn laatste ban van een maand .. binnen een half uur gelijk weer een ban heeft geven ...krijg ik helemaal geen reactie terug meer..(zal ik dan toch zonder enige reden geband zijn en weet ze niet meer hoe ze mijn ban verklaren moet..)

en hoe verklaar je dat ze mij in de gaten houd en mij zonder waarschuwing band en de pedofiel die in mijn room naar de onderbroek maat van mijn dochterje vroeg niet !!!!

kellie girll hoop dat je dit leest je moet je preoriteiten recht zetten!!!

het is al de derde keer dat ze me band zonder enige waarschuwing..als iemand weet waar ik naar toe kan met mijn klacht wil ik dat graag horen.. vr gr inga

Reactie van ingabird. 11/12 | 17:19

putfile waar de foto’s opstonden .. die nu alweer weg zijn is ook van het moederbedrijf van solomio .. viper bv in oss..wink

Reactie van MathDerVakker. 26/07 | 16:32

wat een klote chat die solomio,je mag nog niet eens zingen of ze flikkeren je er uit,maar ja je bent een goede moderator,en dan word er een jaloers en dan doet die er alles aan om je der uit te krijgen,en voor het minste ook nog,nou echt kinderachtig groetjes luc

Reactie van ls. 13/09 | 20:52

niet te geloven dat solomio.
dat dat allemaal maar kan.
gestoord zijn ze en de meeste medewerkers zijn nog erger.
solomio deugd van geen kanten.
heb voor de grap een solicitatie gedaan haha tjonge wat een vragenlijst.
en nog is het personeel waardeloos.
laten we ons verenigen en een anti solomio site opzetten of hyves.
groeten moksi

Reactie van moksi. 16/09 | 13:11

ja solomio is een klote chat ga je zitten zingen inderdaad over het liedje er zaten twee motten van dorus krijg je gelijk een kick daarna weer een liedje zingen van en bekende artiest weer een kick,solomio is een chat waarbij ze de onschuldige mensen kicken en de slechte mensen laten ze zitten tis gewoon niet normaal,en als je dan naar die kellie een e-mail stuurt zijn de te bang om er nog op te reageren omdat ik in mijn recht sta en hebben ze gewoon geen antwoord meer echt waar solomio is geen leuke chat meer.

Reactie van kipje. 17/09 | 09:29

Reageer

We zijn aan het testen met het reactie systeem van Disqus en met het reactiesysteem van Facebook, dus test vooral even gezellig mee door hieronder een comment op het topic hierboven achter te laten. Het is even verwarrend dat we 2 reactiesystemen aanbieden, maar daarom is het ook een test. Kom op, je kunt het. Alle letters zijn te vinden op je toetsenbord. Wat wel en niet mag vind je bij de huisregels. De volgende HTML tags kun je gebruiken bij het systeem van Disqus: a,b, blockquote, caption, cite, code, em, i, p, pre, q, samp, span, s, strike, strong en u.

Facebook

Disqus

comments powered by Disqus

Nu op VK