nieuws 17-03-17Steve Stiffbone

The Fappening 2017: Hackers in bezit van sekstape Laura Ponticorvo

Het lijkt er sterk op dat de zogenaamde The Fappening 2017 een Nederlands tintje krijgt. Zo zagen we eerder al nieuw materiaal van Emma Watson en Amanda Seyfried voorbij komen, maar vandaag is het nieuws naar buiten gekomen dat hackers in het bezit zijn van een sekstape van de Nederlandse vlogger Laura Ponticorvo. Aan RTL Nieuws heeft Laura laten weten dat ze verder geen uitspraken wil doen over de hack en de verspreiding van de beelden, maar wij ontvingen vandaag ook deze e-mail van een advocatenkantoor waarin duidelijk staat dat er beelden in omloop zijn en dat het verspreiden daarvan strafbaar is.

Vooraf waarschuwen gaat het helemaal worden!

En waarschijnlijk wordt het tintje van The Fappening 2.0 nog iets Hollandser, want de hackers zeggen ook dat ze privemateriaal in handen hebben van Carice van Houten. Overigens wel opvallend dat Laura, bekend van het programma Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde, opduikt in deze nieuwe ronde van The Fappening, want dat zou misschien betekenen dat er Nederlandse hackers ook mee werken.

Weet je nog steeds niet wie Laura Ponticorvo is? Dan moet je zeker even dit geweldige hilarische diepte-interview bekijken en de spoof op dat interview.

Delen op WhatsApp

Facebook

Disqus